PS5 Yardım Ps5 kırık oyun dahili harici donma

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde Fat3455 tarafından oluşturulan Ps5 kırık oyun dahili harici donma başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 58 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı Ps5 kırık oyun dahili harici donma
Konbuyu başlatan Fat3455
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan mctuna
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fat3455

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 13, 2026
5
0
1
Elimde bir tane kırık ps5 7.61 var geçen sene almıştım oyunlar bugüne kadar donmuyordu ps5-4 karışık oyunlardı zaten ps5te de az oyun vardı oyun indirme işine derslerden dolayı bu yıl ara vermiştim 1 ay sonra indireceğim oyunlara bakarken gördüm ki çok oyun kırılmış Backportlar da gelmiş ama forumda gezerken dahili harici hdd farklarını donma sorunları okudum oyunlar da 100gb bandında donacak oyunda indirmek istemiyorum hangi oyunlar dahilide donuyor hangisi haricide donuyor elimde harici HDD var sorun yaşar mıyım hangi oyunlar da yaşamam özellikle fc26 harici HDD çalışıyor mu donmadan

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,532
56,701
113
44
Siteye Git
Elimde bir tane kırık ps5 7.61 var geçen sene almıştım oyunlar bugüne kadar donmuyordu ps5-4 karışık oyunlardı zaten ps5te de az oyun vardı oyun indirme işine derslerden dolayı bu yıl ara vermiştim 1 ay sonra indireceğim oyunlara bakarken gördüm ki çok oyun kırılmış Backportlar da gelmiş ama forumda gezerken dahili harici hdd farklarını donma sorunları okudum oyunlar da 100gb bandında donacak oyunda indirmek istemiyorum hangi oyunlar dahilide donuyor hangisi haricide donuyor elimde harici HDD var sorun yaşar mıyım hangi oyunlar da yaşamam özellikle fc26 harici HDD çalışıyor mu donmadan
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...