PS5 HACK PS5 Konsolunda Oyunlarda Hile Yapma Rehberi Videolu

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan PS5 Konsolunda Oyunlarda Hile Yapma Rehberi Videolu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 634 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 30 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 Konsolunda Oyunlarda Hile Yapma Rehberi Videolu
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan antu69

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,696
59,352
113
44
Siteye Git

DOWNLOAD
İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.İçeriğe yazdığınız mesajlar moderatör tarafıncan onaylandıktan sonra indirme linklerini görebilirsiniz,mesajınız onaylanana kadar sabırla bekleyiniz,teşekkürler.

Son düzenleme:

eeerrrriiik

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Şub 3, 2020
417
679
93
Hile bizim işimiz :)
dikkat et bazen cırt oluyor stalker 2 heart of chornobyl oyunun son bölümündeyim tüm hileleri etkinleştirdim asansöre geldim kel komutan orda olması gerekirken orda yoktu :D oyun bug oldu hileleri kapattım gene gelmedi :D baştan oynadım hileleri kapatıp :D bu sefer kel geldi benim gibi fazla kurcalama :D

yhanova

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 6, 2020
4,224
6,166
113
dikkat et bazen cırt oluyor stalker 2 heart of chornobyl oyunun son bölümündeyim tüm hileleri etkinleştirdim asansöre geldim kel komutan orda olması gerekirken orda yoktu :D oyun bug oldu hileleri kapattım gene gelmedi :D baştan oynadım hileleri kapatıp :D bu sefer kel geldi benim gibi fazla kurcalama :D
Çaktırma cidden bazen öyle bug lar oluyor ki ben bile afalluyorum bu sefer en son nerden başlasam derdine giriyorum

Arkadasa da bulaştırdım hile virüsün

Ghost of tsusima oynarken daha ilk bölümde basmış hileyi
Düşman ölmüyor diyor
Köprüde ki ilk boss varya

Dedim orda senin ölmen lazım köprüden düşecen

Jin sakai 1 bucuk saat kılıç sallamış düşün😅🤣😂

fatihaksoy

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 12, 2009
265
103
43
Bazen gerekli hile, oyun çok zorladımı sıkılıyorum oyundan. Nadiren yapıyorum zaten, Teşekkürler kurdum oldu.