PS5 HACK PS5 Kylin Core v1.3.2 Hile Programı

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde eeerrrriiik tarafından oluşturulan PS5 Kylin Core v1.3.2 Hile Programı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,404 kez görüntülenmiş, 95 yorum ve 44 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 Kylin Core v1.3.2 Hile Programı
Konbuyu başlatan eeerrrriiik
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan kuzukurt

eeerrrriiik

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Şub 3, 2020
447
705
93
Şefim ben Cheat dosyasındaki söylediğiniz hepsini attım sadece benim oyun değil de hepsini aktardım
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Hocam bakınız atmama rağmen durum böyle
programı çdoğru çalışıyor ama no cheat yazıyor yani hile dosyasını atmamışsın bunu indir
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
data kyling cheats içine at hileler gelecek

eeerrrriiik

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Şub 3, 2020
447
705
93
etahen cheatsdan dahamı kullanışlı
hayır etahen cheat daha kullanışlı etahen cheat kısayol tuşu var kısayol tuşuna basıp hemen hileleri aktif edebilirsin ama bazı oyunların hile dosyaları etahen cheatte kullanırken donma oluyor hileyi açtığın anda oyun donuyor bu sorunda etahen den kaynaklanıyor bu yüzden bu hile programını çıkardılar bunda donma yapmıyor bu programı 9xx altında olanların kullanmasına gerek yok 9 xx üzeri olanlar için bu programı kullanmaları gerekir etahen kullanan ve 9 xx üzeri sürümlerde olan bazı donan oyunların isimler days gone spiderman 2 stellar blade doom the dark gibi oyunlar donuyor

atalar95

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 18, 2011
314
110
43
31
hayır etahen cheat daha kullanışlı etahen cheat kısayol tuşu var kısayol tuşuna basıp hemen hileleri aktif edebilirsin ama bazı oyunların hile dosyaları etahen cheatte kullanırken donma oluyor hileyi açtığın anda oyun donuyor bu sorunda etahen den kaynaklanıyor bu yüzden bu hile programını çıkardılar bunda donma yapmıyor bu programı 9xx altında olanların kullanmasına gerek yok 9 xx üzeri olanlar için bu programı kullanmaları gerekir etahen kullanan ve 9 xx üzeri sürümlerde olan bazı donan oyunların isimler days gone spiderman 2 stellar blade doom the dark gibi oyunlar donuyor
9 60 dayım nası yapayım

atalar95

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 18, 2011
314
110
43
31
çok basit öncelikle etahen cheat kullan ama bu programıda yükle yüklü kalsın oyunda hile yaptığında oyun donarsa kyling cheats kullan
kylin shadowmount ile kylin elf aynı anda açılmıyor ilk shadowu acıp oyun acıyorsun sonrasında kylin elf ile kylini açıyon ama shadow gidiyor :) çözümü varmı

Nabe7272

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Haz 22, 2026
187
46
28
programı çdoğru çalışıyor ama no cheat yazıyor yani hile dosyasını atmamışsın bunu indir
data kyling cheats içine at hileler gelecek
Attım hocam data/ kylien/ cheatsa ama maalesef hileyi görmüyor bende homebrew kullanıyorum ondan ötürü mü acaba