PS5 HACK PS5 Kylin Core v1.3.2 Hile Programı

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde eeerrrriiik tarafından oluşturulan PS5 Kylin Core v1.3.2 Hile Programı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,408 kez görüntülenmiş, 95 yorum ve 44 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 Kylin Core v1.3.2 Hile Programı
Konbuyu başlatan eeerrrriiik
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan kuzukurt

eeerrrriiik

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Şub 3, 2020
447
705
93
Attım hocam data/ kylien/ cheatsa ama maalesef hileyi görmüyor bende homebrew kullanıyorum ondan ötürü mü acaba
Bendede homebrew var bende görüyor ama ben daha önce burada yazdım toplu olarak hile dosyası atmayın yoksa çalışmaz diye hangi oyunu oynuyorsan sadece o oyunun hile dosyasını at hepsini sil

asigenc2763

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 3, 2013
161
60
28
arkadaşlar herkese merhaba normalde ps5 te etahen cheat programını kullanıyorduk ama bazı oyunlarda hileleri aktif ettimizde oyunda donma yaşanıyordu buda tamamen etahen le ilgili bir sorundu yeni hile programı ile bu sorun ortadan kalktı hile aktif ettiğinde donma yapan oyunlar bir kaç tanesi
doom the dark
days gone
Stellar Blade [Gizli içerik] programı çalıştırmak için önce pkg dosyasını yükleyin hile dosyalarını /data/kylin/cheats atın
kyling core elf
dosyasını data etahen payload içine atın debug menü payload girip kylin core aktif edin aktif ettikten sonra ekranda çıkan yazıların gitmesini bekleyin sonra kapatın oyuna girin sonra programı çalıştırın ayrıca internete bağlantısı gerekmiyor kendim test ettim artık yukardaki oyunlarda çalışıyor donma ortadan kalktı
Ellerine sağlık
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

donma sorunu çözüldü ama bütün hileleri aynı anda aktif ederseniz tabiki donabilir yeni oyun hileleride geliyor
Ellerine sağlık
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Ellerine sağlık

Nabe7272

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Haz 22, 2026
188
46
28
Shadowmount plus aç oyuna gir oyuna girdikten sonra kapat kylin.elf dosyasını aç hile programı çalışacak oyundan çıktıktan sonra kylin.elf kapat shadowmonunplus aç bu şekilde kullırsın
Şefim sana uzmanlık sorusu sormak istiyorum shadowmount kurulu bende şimdi ben sizin dsdiğimiz gibi nasıl açıp nasıl kapatabilirim?

eeerrrriiik

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Şub 3, 2020
447
705
93
Şefim sana uzmanlık sorusu sormak istiyorum shadowmount kurulu bende şimdi ben sizin dsdiğimiz gibi nasıl açıp nasıl kapatabilirim?
10.01 de etahen ile data payload içine shadowmount.plus elf dosyasını atın ayarlar debug payload içinde shadowmount plus elf dosyası görünür oradan açıp kapatabilirsiniz eğer 10.01 üzeri ise payload manger programını kurup oradan açıp kapatabilirsiniz burada dikkat etneniz gereken bir elf dosyasını açtınızda ikinci bir elf dosyasını açmayın yoksa çakışır bu sefer hiç biri çalışmaz tekrar jailbreak yapmanız gerekir burada dikkat etmeniz gereken bir tane açın işiniz bittiğinde yada başka açmak istedinizde kapatın diğerini açın

ZSpeaR

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Nis 17, 2012
199
81
28
42
12.40'da çalışıyor. RE Requiem için denedim. Deneme amaçlı sadece sınırsız mermi ve CP aktifleştirdim (Çoklu hile açılırsa donma ya da KP olabilme ihtimaline karşı). Sınırsız mermi direk çalıştı. Sınırsız CP'yi tetiklemek için mevcut CP ile bir şey satın aldım anında 1 milyon CP gibi bir şey oldu ve ne alırsam alayım azalmadı.

İlk mesajda linkler yok ya da silinmiş?

Google'a kylin core yazın ilk gelen aydencharles github linkine tıklayın. Sağ tarafta Releases başlığında latest yazıyor tıklayın ve en aşağılara inin.
2 tane pkg ve altında kylin-core.elf dosyası var. Elf dosyasını direk indirin.
Uygulamanın oyun bölümünde görünmesini istiyorsanız GAME_SECTION.pkg diye biten
Uygulamanın media (youtube) bölümünde görünmesini istiyorsanız
MEDIA_SECTION.pkg diye biten pkg'yi indirin ve usb belleğin ana dizinine atın.

Şimdi hilelerimizi indirelim;
Google'a PS5 cheats yazıyoruz ve ilk gelen TeeKay87/Hen cheats collection github sitesine gidip kocaman yeşil
Code yazısına tıklayıp download.zip diyoruz. Rardan çıkartıp cheats klasörüne gidiyoruz.
-İsterseniz buradaki make_kylin_ready adlı uygulamayı çalıştırıp yaklaşık 4900 hile dosyasını kylin/cheats diye hazır bir dosya oluşturmasını sağlayabilirsiniz. Dosya oluşunca bu cheats dosyasını usb'ye atın.
-Ben sadece Requiem için deneyeceğimden json mc4 ve shn text dosyalarını tek tek kontrol ettim ve bendeki PPSA31246_01.200 sürümlü Requiem'in mc4 klasöründe olduğunu öğrendim (text dosyası içinde Ctrl+F yaparak aradığınız oyunun bir kelimesini yazsanız yeterli) ve sadece o 6 kb'lık dosyayı usb'ye attım ve makineye taktım. Oyun sürümünü öğrenmek için ana menüde oyun üzerinde options tuşuna basarak öğrenebilirsiniz.

Konsola geçiyoruz;
-Önce Payload Manager'dan Kylin-core uygulamasını Manage Payloads'dan dahiliye kopyalayın (Move to internal). Dashboard'dan aktifleştirin.
PS5 debug settings'den indirdiğiniz pkg'yi kurun ve uygulama ana ekrana eklensin.
-PS5Xplorer ya da ftp ne kullanıyorsanız artık usb belleğe attığınız cheats klasörünü data/kylin/cheats olarak yapıştırıyorsunuz.
Benim nezdimde tek bir dosya olduğu için bende data/kylin/cheats/PPSA31246_01.200.000.mc4 olarak görünüyor. Ana ekrana dönüyoruz.

Çok temiz bir arayüzü var. Önce oyuna giriş yapın ve oyun açıkken ana menüden uygulamayı çalıştırın ve abartmadan sadece işinizi görecek hileleri aktifleştirin, denemelik 1 tane aktifleştirin sonra başka bir tane aktifleştirin, öyle her şeyi açarsanız oyun donabilir ya da KP verebilir ve yeniden JB yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Bu işlem versiyon seçiyor mu bilmiyorum, benim makine 12.40 ve sıkıntısız çalışıyor gibi. Bunların test uygulaması olduğunu unutmayın o yüzden bazı hileler çalışmayabilir.
Alternatif olarak cheatrunner diye başka bir uygulama daha var ve o da bu şekilde bende çalıştı.

İlk mesaja eklenebilir.