PS5 Linux PS5 Linux Yukleme Rehberi

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Linux kategorisinde byercanx tarafından oluşturulan PS5 Linux Yukleme Rehberi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,299 kez görüntülenmiş, 98 yorum ve 9 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Linux
Konu Başlığı PS5 Linux Yukleme Rehberi
Konbuyu başlatan byercanx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan asddfgh

asddfgh

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2021
1,108
592
113
Turkce Yamali 4.XX Backport FFPFSC Arsivim yukseliyor :)

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
Bu arşivinizi upload edebilme hatta ps5 üzerinden indirebileceğimiz bir store yapma planınız var mı 🤩

dahaka123

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 8, 2009
2,366
2,729
113
Turkce Yamali 4.XX Backport FFPFSC Arsivim yukseliyor :)

Bemden baska Lord of the fallen oynayan görmek sevindirici.Umarim PPSA03641 – EUR (v01.086) için yama yapılır. Oyunun büyük ölçüde sorunları giderilmis

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
4,094
3,259
113
40
Bemden baska Lord of the fallen oynayan görmek sevindirici.Umarim PPSA03641 – EUR (v01.086) için yama yapılır. Oyunun büyük ölçüde sorunları giderilmis
bu yuzden dostum oyunu yeni update ettim ve TR yama uyguladim yeniden baslayacagim oyun mukemmel bence 80GB to 30gb FFPFS ve surum EUR (v01.086)

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
4,094
3,259
113
40
Bu arşivinizi upload edebilme hatta ps5 üzerinden indirebileceğimiz bir store yapma planınız var mı 🤩
Dostum bu arsiv testten gecen oyunlar :) 200'e yakin test etmedigim oyun var daha aslinda yavas ilerlememin sebebi oyunlari son surume guncellemem ve sikistirmayi cogaltmam LVL 9. Bu arsivdeki her oyun saatlerce denendi bu arada sifir sorun var anlayacagin. Oyunlari bir duzgun site bulursam upload edecegim

OyunDelisiyim

TR YAMA KING
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 24, 2025
516
1,880
93
Dostum bu arsiv testten gecen oyunlar :) 200'e yakin test etmedigim oyun var daha aslinda yavas ilerlememin sebebi oyunlari son surume guncellemem ve sikistirmayi cogaltmam LVL 9. Bu arsivdeki her oyun saatlerce denendi bu arada sifir sorun var anlayacagin. Oyunlari bir duzgun site bulursam upload edecegim
ac shadows simgesi mi gördüm orda? Onu Türkçe mi yaptın :)

Ege5454

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 3, 2024
6
0
1
Ellerine sağlık şimdiden. Önceden hazırlanmış img dosyası paylaşma şansınız varmı?

Benim laptop baya bir patates ve Vsl de hata veriyor sürekli farklı farklı.
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Ellerine sağlık şimdiden. Önceden hazırlanmış img dosyası paylaşma şansınız varmı?

Benim laptop baya bir patates ve Vsl de hata veriyor sürekli farklı farklı.
çok tesekkurler

OyunDelisiyim

TR YAMA KING
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 24, 2025
516
1,880
93
deneyebilirsin boyut sorunu yok. Yurtdışı konsolcular burayı kullanıyor.

asddfgh

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2021
1,108
592
113

Yeni linux imajları paylaşılmış bugün acaba tüm sorunlar giderildi mi artık? byercanx @byercanx

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
4,094
3,259
113
40
deneyebilirsin boyut sorunu yok. Yurtdışı konsolcular burayı kullanıyor.
Ilk uploadi yaptim deneme amacli bakalim kac gun kalacak

Subnautica Turkce Dil destegi ile PPSA02453 v01.022.394 EUR FW 4.XX Backport

Son düzenleme: