PS5 Klasör Oyun PS5 Need For Speed Unbound

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Klasör Formatlı Oyunlar kategorisinde Euphrates80 tarafından oluşturulan PS5 Need For Speed Unbound başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,515 kez görüntülenmiş, 72 yorum ve 37 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Klasör Formatlı Oyunlar
Konu Başlığı PS5 Need For Speed Unbound
Konbuyu başlatan Euphrates80
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan xElwys

impala

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 27, 2019
331
123
43
Şimdi oyunu up edenler reklam ekliyor ve doğal olarak emekleri ziyan olmasın diye linkleri oldukları gibi ekliyoruz.

Arkadaşın paylaşmış olduğu linki kontrol ettim, reklamlar geçildikten sonra oyun linki çıkıyor, yani herhangi bir sorun yaşamadım ben.
merhaba kardeşim oyunu ve backport dosyasını nasıl birşekilde kuruyoruz senden rica etsem kısa birşekilde tarif edermisin bende harici disk yok ps5 in içşne atıp yapmam lazım

Castellanos

CORÇ
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
11,532
57,300
113
merhaba kardeşim oyunu ve backport dosyasını nasıl birşekilde kuruyoruz senden rica etsem kısa birşekilde tarif edermisin bende harici disk yok ps5 in içşne atıp yapmam lazım
Selamlar abi. :)

FTP ile atma var, ama onu da sana nasıl gösterebilirim ki? Video lazım da inan video çekecek durumda değilim şu an. Youtube bak istersen veya belki yardımcı olan arkadaşlar çıkar.

impala

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 27, 2019
331
123
43
teşekkür ederim. haricidisk yok yazmışım harici ssd yazacağıma. harici diskim var.

Castellanos

CORÇ
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
11,532
57,300
113
Tamam

bu konuya
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
göz atın ve dosyayı indirin.

1: PS5_AUTOLOADER klasörünü olduğu gibi harici diskinizin ana dizinine atın.

2: HARİCİ DİSKİNİZİ konsolunuza takın. Bakın bu önemli çünkü. Takıp öyle kırma yapacaksınız.

3: Konsolunuzu açın.

4: Youtube uygulamasına basıp kırma işlemini yapın.

5: Kırma işleminin ardından PS5 EXPLORER'a girin ve data içinde PS5_AUTOLOADER varsa silin.

6: DATA içindeki klasörü sildikten sonra geri dönün ve MNT/USB0'a giriş yapın.

7: HARİCİ DİSKİNİZDEKİ PS5_AUTOLOADER klasörünü bulup kopyalayın.

8: Kopyaladığınız klasörü DATA klasörünün içine atıp çıkış yapın.

İşlem bu. Bunun içinde BACKPORK.ELF var çünkü. Bu işlemleri yapın.

Sonra çıkmış fixleri indirin gerekli oyun klasörüne atın.

Her kırma işleminde backpork.elf aktif olacaktır. Ama unutmayın fix dosyaları da önemlidir.

FİX için aşağıdaki konuya göz atabilirsiniz.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Ancak bu kadar yardımcı olabilirim :) Her şey, anlattım çünkü ;)

impala

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 27, 2019
331
123
43
kardeşim Allah razı olsun daha ne yapacaksın . İşin gücün rast gitsin teşekkür ederim hakkın ödenmez.

alex_59

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 7, 2019
201
47
28
Valla admin linke tıkliom saçma sapan linkler çıkıyor cidden bu oyun klasör başka bir link ekle bir den fazla saçma sapan linkler çıkıyor bir oyun indirmek için art arda linkler geliyor oyun dosyasına ulaşılamıyor cidden yardımcı ol

Castellanos

CORÇ
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
11,532
57,300
113
Valla admin linke tıkliom saçma sapan linkler çıkıyor cidden bu oyun klasör başka bir link ekle bir den fazla saçma sapan linkler çıkıyor bir oyun indirmek için art arda linkler geliyor oyun dosyasına ulaşılamıyor cidden yardımcı ol
Oyunu ben eklemedim, konuyu ben açmadım yani, ama burada çıkıyorsa başka yerden oyunu indirebilirsiniz :)