PS5 APPP PS5 Oyun ve Uygulama İndirme Mağazası - BLACKBOX (Türk Geliştiriciden)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Apps + PC Tools kategorisinde djbadboys38 tarafından oluşturulan PS5 Oyun ve Uygulama İndirme Mağazası - BLACKBOX (Türk Geliştiriciden) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,587 kez görüntülenmiş, 170 yorum ve 68 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Apps + PC Tools
Konu Başlığı PS5 Oyun ve Uygulama İndirme Mağazası - BLACKBOX (Türk Geliştiriciden)
Konbuyu başlatan djbadboys38
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan OqDaYy

mesutxp

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 29, 2014
82
6
8
hocam uygulamayı kaldırıp orbit'i tekrar kurmak istiyorum. sizin dosyayı kaldırıp orbiti tekrar kurduğumda orbit sayfası hala blackbox olarak açılıyor. bunu nasıl düzeltebilirim.

dengeli14

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
May 30, 2026
83
19
8
hocam uygulamayı kaldırıp orbit'i tekrar kurmak istiyorum. sizin dosyayı kaldırıp orbiti tekrar kurduğumda orbit sayfası hala blackbox olarak açılıyor. bunu nasıl düzeltebilirim.
Data ıcındeki blackox ıcerıklerını va. Sil benımde basıma aynısı geldi öyle yaptım orbit daha iyi oyunlar var güncellemısler zaten ıkısode bırbırının kopyası bunuda calısma dıye bıze sattılar ınsan barı 2 tane yeni oyun koyarsı ıcıne

kgn23

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 13, 2026
50
17
8
emeğinize sağlık, @djbadboys38 PS4 içinde bir çalışmanız var mı? hem x den görüyorum şimdide buradan gördüm. PS4 içinde bir çalışma olursa güzel olurdu😁

rifat16

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 29, 2009
675
252
63
46
BURSA
Data ıcındeki blackox ıcerıklerını va. Sil benımde basıma aynısı geldi öyle yaptım orbit daha iyi oyunlar var güncellemısler zaten ıkısode bırbırının kopyası bunuda calısma dıye bıze sattılar ınsan barı 2 tane yeni oyun koyarsı ıcıne
Sattılar derken para mı verip aldın dostum. Uygulama ücretsiz. Olumsuz yada küçümseyici yorumun kimseye faydası olmaz. İsteyen istediğini kurabilir. Yapanın ve paylaşanların emeğine sağlık

mesutxp

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 29, 2014
82
6
8
evet yapan arkadaşın eline sağlık güzel ve başarılı bir uygulama olmuş. içeriklerin biraz daha geliştirilmesi lazım. bu süreçte indirmem gereken oyunlar diğer mağazada olduğu için ordan indirmem gerekiyor o sebeple kaldırmak istiyorum. eleştirirken biraz daha anlayışlı ve hoş görülü olmak lazım bence...

dengeli14

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
May 30, 2026
83
19
8
Sattılar derken para mı verip aldın dostum. Uygulama ücretsiz. Olumsuz yada küçümseyici yorumun kimseye faydası olmaz. İsteyen istediğini kurabilir. Yapanın ve paylaşanların emeğine sağlık
ortada bir emek yok logo degıstırıp 3 kelime türkçe çevrilmiş sdece

lordhaseky

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 20, 2026
10
3
3
orbit store'un birebir aynısı, logo falan değişmiş sadece.

orjinali için :
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

kayzer_sozee

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 1, 2012
503
292
63
Efsane uygulama olmuş gayet basit ve kolay tebrik ediyorum.Eleştirmek benim haddime değil.