PS5 APPP PS5 Oyun ve Uygulama İndirme Mağazası - BLACKBOX (Türk Geliştiriciden)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Apps + PC Tools kategorisinde djbadboys38 tarafından oluşturulan PS5 Oyun ve Uygulama İndirme Mağazası - BLACKBOX (Türk Geliştiriciden) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,587 kez görüntülenmiş, 170 yorum ve 68 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Apps + PC Tools
Konu Başlığı PS5 Oyun ve Uygulama İndirme Mağazası - BLACKBOX (Türk Geliştiriciden)
Konbuyu başlatan djbadboys38
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan OqDaYy

alex_59

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 7, 2019
251
51
28
Arkadaşlar bnde bu şekil kalıyor sürüm 10.01 sizce nie açılmıyor

blackbelt72

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 17, 2013
65
9
8
54
🚀PS5 Homebrew Dünyasında Yeni Bir Çağ Başlıyor!

Büyük bir gurur ve heyecanla BlackBox’ın ilk Beta Sürümünü sizlere sunuyoruz! 🎉

Oyun deneyiminizi tamamen değiştirmek için tasarlanan BlackBox, gelişmiş indirme yardımcısı ve entegre Homebrew Store altyapısıyla oyunları çok daha hızlı indirip hemen oynamanızı sağlıyor! ⚡

🌟Öne Çıkan Özellikler: • Çoklu Dil Desteği: İlk günden 7 farklı dil seçeneği ile karşınızdayız! Dünya genelindeki tüm oyunculara ulaşmak adına dil yelpazemizi sürekli genişleteceğiz. • Işık Hızında İndirme: Homebrew mağazamızla entegre çalışan gelişmiş indirme yardımcısı sayesinde maksimum hız ve performans. • Kolay Kurulum: Cihazınızla tam uyumlu, pratik ve kullanıcı dostu yapı.

📥Kurulum Adımları:

1. Official release sayfasından PPSA01453.ffpkg dosyasını indirin.
  2. Jailbreak’li cihazınızın /data/homebrew klasörüne aktarın.
  3. shadowmount kullanarak kolayca yükleyin ve keyfini çıkarın.
⚠Unutmayın: Bu bizim ilk beta sürümümüzdür ve ufak hatalar içerebilir. Geri bildirimleriniz bizim için çok kıymetli!

💬Topluluğumuza Katılın ve Takipte Kalın:
• GitHub:
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

• YouTube:
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

• Discord:

• Telegram:

☕Geliştirmeye Destek Olun: Projemize katkıda bulunmak ve daha hızlı ilerlememize destek olmak isterseniz: 👉

#PS5 #PS5Homebrew #BlackBox #Jailbreak #Gaming #HomebrewStore

​
TESEKKÜRLER

yakdogan

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 21, 2026
55
25
18
ip blokelenmiş olabilir hocam çok denediyseniz modemi resetleyin
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

hata nedir acaba?

teşekkür ederim çok sağolun

yüklendi mi acaba?
Evet yüklendi ancak çalışmadı. Verified error hatası veriyor.

djbadboys38

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 18, 2015
160
152
43
Payload Hatası Yaşayan Kullanıcılar İçin Manuel Çözüm!

Bazı kullanıcıların yaşadığı "BlackBox başlatılamadı" ve "Payload hatası" sorunları çözüldü. 2 çözüm mevcuttur:

BlackBox 1.0.7 — Hotfix

ÇÖZÜM 1:
Aşağıdaki bağlantıdan PPSA01453.ffpkg dosyasını indirin. (v1.0.7)
Dosyayı PS5'inizdeki /data/homebrew/ dizinine kopyalayın (mevcut dosyanın üzerine yazın). <- BU KISIM ÇOK ÖNEMLİ!
BlackBox'ı açın. (ShadowMount yeniden kaydolduktan sonra açılmalıdır; açılmazsa konsolunuzu bir kez yeniden başlatın.)

ÇÖZÜM 2 (Alternatif):
• Alternatif Payload çözümü: blackbox.elf dosyasını bir ELF yükleyici kullanarak bir kez çalıştırın. Bu da sorunu çözecektir.

Bu adımlar yalnızca bir kez yapılmalıdır; sonraki güncellemeler otomatik olarak yüklenecektir.

İndirme bağlantısı:

Data ıcındeki blackox ıcerıklerını va. Sil benımde basıma aynısı geldi öyle yaptım orbit daha iyi oyunlar var güncellemısler zaten ıkısode bırbırının kopyası bunuda calısma dıye bıze sattılar ınsan barı 2 tane yeni oyun koyarsı ıcıne
9 milyon kez tüm dünyada izlenen video ile cevap veriyorum sana

bu videoyu çektiğimde ben yaparken ortada orbit yoktu. 1 tane SDK yani geliştirici kütüphanesi var, o da halka açık, github'da yayınlanıyor
bugün farklı biri de o kütüphaneyi kullansa yine bizimkine benzeyecek, bu sefer de blackbox ve orbit ile aynı diyeceksiniz. Bu konuda daha fazla cahil kalmaman için sana bilgilendirme yaptım. Artık teşekkür konusunu da kendin çözersin sanırım? Şunu da unutmadan, biz Dünya geneli hizmet veriyoruz, uygulamamız çıktığında 5 dil ile çıktı sonradan 7 dile kadar çıkardık en son İtalyanca ve Portekiz dili ekledik, insanlar özelden ulaşıp teşekkür bile sadece bunun için. Hatta şunu da belirteyim, adamın biri kahve ısmalarlamış, bizi takdir etmiş ve ps5'i de yokmuş. Biz öncelikle kendi milletimizi dışarıya karşı koruyor kolluyor destek oluyorsak aynı şekilde biz de destek bekliyoruz. Sırf ip adresinin sonuna port numarası olarak :1453 yazdık diye, milyon takipçili yayıncılar bize teşekkür etti, bunları da bahsetmek biraz senin için de sıkıntı yaratır sanırım? Daha ülkeleri saymamı ister misin? Milyonlarca aboneli kanallar bizi paylaştı, herkes kendi dillerinde rahatlıkla kullanabildikleri için bize teşekkür etti. Varsa daha iyisini yapabilen çıksın meydana, biz de gururla destekleyelim o arkadaşımızı.

Son düzenleme:

namubjk

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Şub 22, 2026
85
95
18
hocam emeğine sağlık. Gerçekten muhteşem bir çalışma olmuş. Girip inceledim ve gerçketen çok hızlı ve mükemmel. Ufak bir öneride bulunmak isterim sakıncası yoksa. Girdiğimiz herhangi bir oyunda örneğin Last Of Us part 1 de hangi dillerin de olduğunu eklemen mümkün mü? Ayrıca burada yapılmış Türkçe yamalı oyunları da eklesek ne güzel olurdu.

başarılarının devamını dilerim. Umarım sürekli yeni oyunlar eklenir. Kolay gelsin.

djbadboys38

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 18, 2015
160
152
43
orbit store'un birebir aynısı, logo falan değişmiş sadece.

orjinali için :
üst mesajımda belirttim açık kaynak kodlu dosyalar var, bak bakalım onlar ve biz kimden almışız, adamlar konuyu bildiği için itiraz etmiyor çünkü "AÇIK KAYNAK" halkın kullanımına "TAMAMEN ÜCRETSİZ VE AÇIK" olduğunu gözünüze sokana kadar bu mesajları bırakmayacağım.

Al bakalım kim kimden almış
PS5-Library linki:

alternatif ui:

[ATTACH type="full" alt="4796"]4796[/ATTACH]

[ATTACH type="full" alt="4798"]4798[/ATTACH]

Hadi gelin şimdi cevap verin yüzünüz varsa?

Ekli dosyalar

namubjk

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Şub 22, 2026
85
95
18
eleştiri yapan arkadaşları anlayamıyorum. Adam uğraşmış bir şeyler yapmış. Orbit morbit bilmem ben. Sitemizdeki bir arkadaş size hiç bir ücret istemeden bir şey sunmuş. Bağış yapıp yapmamak senin elinde zorla bir şey istemiyor. Yapabiliyorsan sen daha iyisini yap ve paylaş. Daha makine nasıl kırılır onun bilincinde değilsin, siteye bir tane emeğin yok, buraya bile bağış yapmamışsın, eminim ki buradaki şifreleri de paylaşmışsındır sağa sola çünkü emeğe saygın yok, gelip adamı eleştiriyorsun. Git kardeşim yükleme de yorum da yapma oyun da indirme bu uygulamadan. insanlara biraz saygınız olsun ya. O kadar çok alıştınız ki bedavaya eleştirmeye hakkın yokken bile fazla mütevazi davranıldığı için kendinde eleştiri hakkı buluyorsun. Yok öyle bir hakkın. Hem de tüm dünyadan ayrı ayrı bu arkadaşa teşekkür ederken sizin burada eleştiri de bulunmanız gerçekten çok ayıp...

yapan arkadaşın emeğine sağlık. ellerine sağlık. uykusuz kaldığı günlerin hakkını veremeyiz.

djbadboys38

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 18, 2015
160
152
43
hocam emeğine sağlık. Gerçekten muhteşem bir çalışma olmuş. Girip inceledim ve gerçketen çok hızlı ve mükemmel. Ufak bir öneride bulunmak isterim sakıncası yoksa. Girdiğimiz herhangi bir oyunda örneğin Last Of Us part 1 de hangi dillerin de olduğunu eklemen mümkün mü? Ayrıca burada yapılmış Türkçe yamalı oyunları da eklesek ne güzel olurdu.

başarılarının devamını dilerim. Umarım sürekli yeni oyunlar eklenir. Kolay gelsin.
Zamanla olacak onlar, çok teşekkür ederim.

Hakkımızda yapılan "DÜNYA GENELİ" benim denk geldiğim kanalları paylaşıyorum sizle (@mctuna reklam değildir iznin olursa, tek mesajlığına.)

NanospeedGamer 706Bin abone İspanyol:
Yarım milyon takipçili İspanyol Youtube kanalı bizi övüyor
Techjunkie_Aman:

Vinas Explosão do Game ve Explosão do Game
Blaze2k:
Webtekno :

Mustafa Kadir:

ve daha niceleri, tek tek kaynak toplayacak değilim, cevap vermem gereken yardım isteyen arkadaşlar var :)

Son düzenleme:

burak10burak

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 22, 2012
49
13
8
39
Emeği geçenlerin eline koluna sağlık. program şuan beta sürümünde , ileryen zamanda ,çok daha güzel olacağına inanıyorum .
oyunu nu indirdim .yaklaşık 5 yada 6 saat sürdü . ve arka planda indi . hemde. vede oyun oynarken indi. bu çok hoşuma gitti. benim makinemde en ufak bir kasma yada donma olayı olmadı bu arada .iyi çalışmalarlar diliyorum . blacbox yapan arkadaşlara.

kuzeyayaz

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 6, 2026
3
1
3
🚀PS5 Homebrew Dünyasında Yeni Bir Çağ Başlıyor!

Büyük bir gurur ve heyecanla BlackBox’ın ilk Beta Sürümünü sizlere sunuyoruz! 🎉

Oyun deneyiminizi tamamen değiştirmek için tasarlanan BlackBox, gelişmiş indirme yardımcısı ve entegre Homebrew Store altyapısıyla oyunları çok daha hızlı indirip hemen oynamanızı sağlıyor! ⚡

🌟Öne Çıkan Özellikler: • Çoklu Dil Desteği: İlk günden 7 farklı dil seçeneği ile karşınızdayız! Dünya genelindeki tüm oyunculara ulaşmak adına dil yelpazemizi sürekli genişleteceğiz. • Işık Hızında İndirme: Homebrew mağazamızla entegre çalışan gelişmiş indirme yardımcısı sayesinde maksimum hız ve performans. • Kolay Kurulum: Cihazınızla tam uyumlu, pratik ve kullanıcı dostu yapı.

📥Kurulum Adımları:

1. Official release sayfasından PPSA01453.ffpkg dosyasını indirin.
  2. Jailbreak’li cihazınızın /data/homebrew klasörüne aktarın.
  3. shadowmount kullanarak kolayca yükleyin ve keyfini çıkarın.
⚠Unutmayın: Bu bizim ilk beta sürümümüzdür ve ufak hatalar içerebilir. Geri bildirimleriniz bizim için çok kıymetli!

💬Topluluğumuza Katılın ve Takipte Kalın:
• GitHub:

• YouTube:

• Discord:

• Telegram:

☕Geliştirmeye Destek Olun: Projemize katkıda bulunmak ve daha hızlı ilerlememize destek olmak isterseniz: 👉

#PS5 #PS5Homebrew #BlackBox #Jailbreak #Gaming #HomebrewStore

​

cok guzel ama daha fazla oyun olmasını dılerdım :(