PS5 APPP PS5 Oyun ve Uygulama İndirme Mağazası - BLACKBOX (Türk Geliştiriciden)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Apps + PC Tools kategorisinde djbadboys38 tarafından oluşturulan PS5 Oyun ve Uygulama İndirme Mağazası - BLACKBOX (Türk Geliştiriciden) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,587 kez görüntülenmiş, 170 yorum ve 68 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Apps + PC Tools
Konu Başlığı PS5 Oyun ve Uygulama İndirme Mağazası - BLACKBOX (Türk Geliştiriciden)
Konbuyu başlatan djbadboys38
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan OqDaYy

takirasa

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 23, 2012
105
9
18
42
Merhabalar. Harika bir uygulama olmuş. Emeğinize sağlık.
Demons souls indirmeye çalışıyorum ama “kaynak denetimi başarısız “ hatası alıyorum. Ne yapabilirim ?

bir kaç oyunda daha aynı hata veriyor

djbadboys38

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 18, 2015
160
152
43
Emeği geçenlerin eline koluna sağlık. program şuan beta sürümünde , ileryen zamanda ,çok daha güzel olacağına inanıyorum .
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
oyunu nu indirdim .yaklaşık 5 yada 6 saat sürdü . ve arka planda indi . hemde. vede oyun oynarken indi. bu çok hoşuma gitti. benim makinemde en ufak bir kasma yada donma olayı olmadı bu arada .iyi çalışmalarlar diliyorum . blacbox yapan arkadaşlara.
harika, iyi eğlenceler

takirasa

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 23, 2012
105
9
18
42
Listelerdeki oyunların kapak resimleri ben de görülmüyor. Acaba dns mi değiştirmem lazım ?

takirasa

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 23, 2012
105
9
18
42
ffpkg içinde o da var, isteğe bağlı aslında otomatik yüklüyor
O zaman başka bir sıkıntı var. Nitekim x’ten ve telegramdan da takip ediyorum sizi ve çoğu kişiye kapak resimleri varken bende onlar da yok. Be hiç bir oyun inmiyor formatı ve arşivi ne olursa olsun. Yarın tekrar deneyeceğim. Teşekkürler.