PS5 Yardım Ps5 oyun yukleme hakkinda

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde madmex tarafından oluşturulan Ps5 oyun yukleme hakkinda başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 306 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı Ps5 oyun yukleme hakkinda
Konbuyu başlatan madmex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Castellanos

madmex

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 16, 2011
89
33
18
36
Merhaba

adminin videoda gosterdigi sekilde ps5 cihazima harici hdd den cihazin kendi datasina oyunlari atiyorum. Oyunlar calisiyor sorun yok. Fakat sorum şu; eger harici hdd takılı degilse oyunlari calistirmiyor. Harici hdd takili ise oyunlar calisiyor. Takili degilken simgenin uzerinde kirmizi yok isareti var. Biryerde hatami yapiyorum yoksa bu sekildemi calisiyor sadece? Eger boyle ise neden ps5in icine oyunlari atiyorum birisi aciklayabilirmi acaba

tesekkurler

yhanova

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 6, 2020
3,536
5,024
113
Merhaba

adminin videoda gosterdigi sekilde ps5 cihazima harici hdd den cihazin kendi datasina oyunlari atiyorum. Oyunlar calisiyor sorun yok. Fakat sorum şu; eger harici hdd takılı degilse oyunlari calistirmiyor. Harici hdd takili ise oyunlar calisiyor. Takili degilken simgenin uzerinde kirmizi yok isareti var. Biryerde hatami yapiyorum yoksa bu sekildemi calisiyor sadece? Eger boyle ise neden ps5in icine oyunlari atiyorum birisi aciklayabilirmi acaba

tesekkurler
Siz hariciden dahiliye veriyi kopyalamışsınız fakat dizin yolunu değiiştirmemişsiniz

İtem Z flow dan removenyapıp kaldırın ardından USB den ayarlar gibi dahili den dizin yolunu secip acın hocam
O zaman sıkıntısız acılır

madmex

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 16, 2011
89
33
18
36
Siz hariciden dahiliye veriyi kopyalamışsınız fakat dizin yolunu değiiştirmemişsiniz

İtem Z flow dan removenyapıp kaldırın ardından USB den ayarlar gibi dahili den dizin yolunu secip acın hocam
O zaman sıkıntısız acılır
Soylediginizi pek anlamadim.
Neyi remove yapacagim?
Nerden dizin yolu sececegim
Tesekkurler

yhanova

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 6, 2020
3,536
5,024
113
Soylediginizi pek anlamadim.
Neyi remove yapacagim?
Nerden dizin yolu sececegim
Tesekkurler
Disk takılı değilken oyunda çarpı işareti var demiştinya hocam
Disk takılı değilken oyunu secersen sadece kaldırma secenepi olur ordan oyunu kaldır

Ardından HDD takılı oldugunda yaptığın işlemin aynısını yap

Bu sefer USB0 değil de oyunu nereye kopyaladıysan
Büyük ihtimalle mnt nin içinde data ya armıssındır orayı seç oyun cıkacaktır.

madmex

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 16, 2011
89
33
18
36
Disk takılı değilken oyunda çarpı işareti var demiştinya hocam
Disk takılı değilken oyunu secersen sadece kaldırma secenepi olur ordan oyunu kaldır

Ardından HDD takılı oldugunda yaptığın işlemin aynısını yap

Bu sefer USB0 değil de oyunu nereye kopyaladıysan
Büyük ihtimalle mnt nin içinde data ya armıssındır orayı seç oyun cıkacaktır.
Eyvallah. Son soru peki sol ust kosede cpu gpu ram gibi seyler yaziyor onlari nereden kaldiracagim?