PS5 APPP PS5 Oyunlarınızı Lz4 Layz AMPR Formatına Dönüştürün

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Apps + PC Tools kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan PS5 Oyunlarınızı Lz4 Layz AMPR Formatına Dönüştürün başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,718 kez görüntülenmiş, 58 yorum ve 28 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Apps + PC Tools
Konu Başlığı PS5 Oyunlarınızı Lz4 Layz AMPR Formatına Dönüştürün
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Bircan_Goker

ozankardes

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 6, 2009
21
4
3
45
Program deneyen varmı tam olarak neyi çözüyor
PS5 Pro da bile şu an için en büyük sıkıntı bazı oyunların kasması
Marvel cosmic invasion oyununda denedim dosya boyutu küçük olduğu ve AMPR Emu isteyen bir oyun olduğu için.

Sonuç: çalışmadı.
Yotei denedim o da çalışmıyor böyle birkaç araç var şuan hiçbiri doğru çalışmıyor.

Tracer dosyası olmadan doğru sonuçta vermesi de zor gibi. Tracer .bin dosyası içinde AMPR debug PS5'e yükleyip oyunu bir süre oynamak lazim. Bir repodan toml profili ve tracer dosyası indirme desteği var belki o kısım guclenirse de ise yarar. Drakmor'un orijinal aracında verify zorunlulugu var bunda yok işi hizlandiyor. Çok oyun var deneyin belki sizin istediğiniz oyunda çalışır.

Psx63

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 6, 2012
275
49
28
41
Spiderman hariç bütün oyunlar çalışıyor şu an cihazda sadece şu donma olayını çözmek gerekiyor
Black myht Wukong da donuyordu dahiliye yükledim sorun çözüldü
Genel olarak haricidede oyun oynamak istiyorum çünkü oyun boyutları çok fazla ve zaman alıyor birde cihazın dahili ssd si eski hardiskler gibi değil en ufah şeyde sistem hatası deyip kapanıyor nerde ps3 cfw sistemi