PS5 APPP PS5 PKG Dosyası Oluşturma (REHBER)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Apps + PC Tools kategorisinde anar-abasow tarafından oluşturulan PS5 PKG Dosyası Oluşturma (REHBER) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 19,567 kez görüntülenmiş, 454 yorum ve 117 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Apps + PC Tools
Konu Başlığı PS5 PKG Dosyası Oluşturma (REHBER)
Konbuyu başlatan anar-abasow
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan OyunDelisiyim

eeerrrriiik

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Şub 3, 2020
456
716
93
Allah allah nerde atladım acaba. denen herşeyi yapmıştım fakelib falan çıkarmıştım bu akşam tekrar denicem.
ben buldum test ettiğimde ps5 teki ram tavan yapmış :D yani yeni çıkan sürümlerden kaynaklı galiba sorun bunda a53 ppr install özellikle büyük oyunlarda daha çok sorun çıkarabilir müthiş ram yiyor ram kalmayınca cihaz kilitleniyor işte sorun bu malesef eski olanı kullanalım buradan eski olan sürümü paylaşıyorum
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
eski olan sürümleri yükle sonra oyuna gir :D ps5 11 00 in altındaysan oyunun backportu indir at içine unutma :D

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

eeerrrriiik

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Şub 3, 2020
456
716
93
Deadth stranger 2, ilk PKG yapıp yükledim konsol kendini kilitledi, ilgniçtir sonra oyunu ilk FFPFSC çevirdim FFPFSC'dende PKG'ye çevirdim bu sefer PKG çalıstı.
sorunu buldum dosyayı pkg çevirmenizde sorun yok ram yetmediği için konsol kilitlenmiş yeni çıkan sürümlerden kaynaklı eski sürümleri kullanın
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Nabe7272

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Haz 22, 2026
188
46
28
1 Pc yoksa pkg dosyasını buradan telefona indir telefonların arkasına takılan otg flash bellekler var ondan bir tane alman lazım 2 ben olsam sahibinden ssd li ucuz yollu bir laptop bu işler için alırdım 3 laptop varsa wifi den ftp yoluyla ps5 içine data packages içine pkg dosyalarını at debug menüden kur
He aradığım cevap 3. Seçenekte FTP üzerinden data / packages’in içine atıyoruz debug üzerinden nasıl kuruyorduk onu göremedim sadece hdd veya ssd takılıyken genelde denedim direk o şekilde görüyordu ama ps5 içinden nasıl debug üzerinden kurarız hocam ?

fatihaksoy

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 12, 2009
345
165
43
sorunu buldum dosyayı pkg çevirmenizde sorun yok ram yetmediği için konsol kilitlenmiş yeni çıkan sürümlerden kaynaklı eski sürümleri kullanın
Yalnız bu a53 ppr 15.09'da kilitledi, Ghost of Yotei'dede yaptı.

OyunDelisiyim

TR YAMA KING
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 24, 2025
527
1,929
93
ben buldum test ettiğimde ps5 teki ram tavan yapmış :D yani yeni çıkan sürümlerden kaynaklı galiba sorun bunda a53 ppr install özellikle büyük oyunlarda daha çok sorun çıkarabilir müthiş ram yiyor ram kalmayınca cihaz kilitleniyor işte sorun bu malesef eski olanı kullanalım buradan eski olan sürümü paylaşıyorum
eski olan sürümleri yükle sonra oyuna gir :D ps5 11 00 in altındaysan oyunun backportu indir at içine unutma :D
Deneyeyim teşekkür ederim :)

eeerrrriiik

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Şub 3, 2020
456
716
93
He aradığım cevap 3. Seçenekte FTP üzerinden data / packages’in içine atıyoruz debug üzerinden nasıl kuruyorduk onu göremedim sadece hdd veya ssd takılıyken genelde denedim direk o şekilde görüyordu ama ps5 içinden nasıl debug üzerinden kurarız hocam ?
etahen yükledim ftp açıp ftp zerinden pkg gönderdim

eeerrrriiik

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Şub 3, 2020
456
716
93
Yalnız bu a53 ppr 15.09'da kilitledi, Ghost of Yotei'dede yaptı.
ilk yüklediğinde a53 ppr 15.09 sorun varmıydı ? yeni sürümü hiç kullandın mı ben yeni sürüm yükledikten sonra oyunu oynarken pat diye dondu ps5 sonra yeni sürümde ram e çok yüklendiğini gördüm

jokma2757

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 10, 2026
5
1
3
1 Pc yoksa pkg dosyasını buradan telefona indir telefonların arkasına takılan otg flash bellekler var ondan bir tane alman lazım 2 ben olsam sahibinden ssd li ucuz yollu bir laptop bu işler için alırdım 3 laptop varsa wifi den ftp yoluyla ps5 içine data packages içine pkg dosyalarını at debug menüden kur
Hocam Bende usb var ancak 64 gb mesela boyutu büyük oyunları laptopumdan ps5 aktarıp yükleyebilir miyim?