PS5 APPP PS5 PKG Dosyası Oluşturma (REHBER)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Apps + PC Tools kategorisinde anar-abasow tarafından oluşturulan PS5 PKG Dosyası Oluşturma (REHBER) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 21,282 kez görüntülenmiş, 467 yorum ve 122 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Apps + PC Tools
Konu Başlığı PS5 PKG Dosyası Oluşturma (REHBER)
Konbuyu başlatan anar-abasow
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan SONSOFANARŞİ

anar-abasow

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Mar 26, 2023
411
936
93
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

kstuff güncellendi.

• A53 için entegre PPR yaması
  • Uyku modundan sonra yamanın otomatik olarak geri yüklenmesi

a53_ppr_install’i ayrıca yüklemeye gerek yoktur. 1.xx–11.60 firmware sürümlerini destekler
.

anar-abasow

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Mar 26, 2023
411
936
93
eeerrrriiik @eeerrrriiik
Umarım hepsine hükmedecek o tek program çıkar😁😁
Şuan onun için çalışıyorlar, o zamana kadar kimin elinde klasör exfat oyun falan varsa hepsini pkg dönüştürüyor :D benim konsolda klasörler devri kapandı 800gb kadar yer açıldı bayram bayram

OyunDelisiyim

TR YAMA KING
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 24, 2025
537
1,964
93
şuan yaptım çalıştı belki de ayarından dolayıdır bilmiyorum ama aslında en iyi yöntem cmd-dir
Dostum hatanın sebebini buldum. Ben youtube ile kırıyorum. ps5 autoload klasörüne normalde attım gerekli elf dosyalarını. ancak autoload.txt dosyasına dosya isimlerini eklememişim. O sebeple a53 dosyası hiç çalışmamış. O çalışmayınca da donmuş :)

anar-abasow

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Mar 26, 2023
411
936
93
Dostum hatanın sebebini buldum. Ben youtube ile kırıyorum. ps5 autoload klasörüne normalde attım gerekli elf dosyalarını. ancak autoload.txt dosyasına dosya isimlerini eklememişim. O sebeple a53 dosyası hiç çalışmamış. O çalışmayınca da donmuş :)
Şimdi güncel olan kstuff dene ama a53 kapat, bak bakalım çalışacak mı
Y2JB bazen problem çıkarır, sana söylediğim webkiti kullandın mı? Biraz hızlı. İlk başta sıkıntı çıkarır ama sonra düzelir :)

eeerrrriiik

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Şub 3, 2020
460
720
93
Şimdi güncel olan kstuff dene ama a53 kapat, bak bakalım çalışacak mı
Y2JB bazen problem çıkarır, sana söylediğim webkiti kullandın mı? Biraz hızlı. İlk başta sıkıntı çıkarır ama sonra düzelir :)
Kstuf denedim ppr install yazdı 20 saniye sonra yükledi sonra kstuff geldi bir sorun çıkmadı oyun açılıyor 15 dk oynadım bilginiz olsun