PS5 APPP PS5 PKG Dosyası Oluşturma (REHBER)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Apps + PC Tools kategorisinde anar-abasow tarafından oluşturulan PS5 PKG Dosyası Oluşturma (REHBER) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 19,024 kez görüntülenmiş, 438 yorum ve 117 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Apps + PC Tools
Konu Başlığı PS5 PKG Dosyası Oluşturma (REHBER)
Konbuyu başlatan anar-abasow
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan fatihaksoy

anar-abasow

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Mar 26, 2023
403
885
93
Paşam biliyorum paylaşım yaptın ama kafan şişti. Bende bir soru sormak istiyorum sana. Şu payload manager'ı nasıl çalıştıracağım. Daha doğrusu elf dosyasını autoloader içine eklemem yeterli olacak mı ? Benim autoload.txt dosya içeriğim şu şekilde
etaHEN.elf
ps5-backpork.elf
notify.elf
shadowmount.elf
buraya payload elf eklemeli miyim ?
senin txt dosyanda shadow var onu silmen gerek, senin shadow yuklendigi için paylaştığım yüklendiğinde çatışıyor. etahenin kstufı yüklendiği için olmuyor o yüzden kstuff-ı kapat
a53_ppr_install_fast.elf, kstuff ve shadowu (elfleri) data/etaHEN/payloads klasörünün içine koy.
Etahen içinde debug settings - settings - kstuff menu giriş yap orada auto load kstuff on etahen startup olucak onu kapat. Bu başlangıçta kstuffın çalışmasıdır. Autodan manuele alıyorsun. Sonra konsolu aç kapa yap, etahen yüklensin sonra setting - debug settings - payloads bölümüne gir. sırayla aktivleştir
a53_ppr_install_fast.elf, kstuff ve shadow.

anar-abasow

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Mar 26, 2023
403
885
93
Yanlış bişeyler yapıyorsun demek ki. Bu vermiş olduğum linkteki olanı indir . Darkmor'un gece 2 de discorda paylaştığı en son çıkan kstuff,a53_ppr_install_fast.elf ve shadowmountplus.elf dosylarını içeriyor. Artı olarak içinde benm kullandığım webserver.elf var dosya yöneticisi.
Bunu usbnin içine at. Usbyi ps5e tak ve y2jbyi başlat usbyi algılayıp içindeki elf dosyalarını çalıştıracaktır. Daha sonra webserver uygulmasından yada kullandığın başka bir dosya yöneticisinden ps5/data klasörüne git ve oradaki ps5_autoloader klasörünü sil ve usb içindeki ps5_autoloader klasörünü kopyala hepsi bu kadar. Bundan sonra y2jb yaptığında bu yeni dosylar ile açılacak.
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

dahaka123 @dahaka123 dosyaları son sürümler ile değiştirdim sende kullanabilirsin bunu :)

Etahen kullanmayanlar var ondan dolayı yapamıyorlar. Y2jb ile direk olarak başlarken elf dosylarını başlatma yöntemi var.
autoloader hazırlamadım, senin paylaştığını paylaş bilir miyim? denemek isteyenler için

il14ker

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 28, 2010
715
515
93
Yaşanılan Sorun:
PS5 8.40 sürümünde dahili hafızaya PKG formatında yüklediğim tüm oyunlar, ilk kurulumdan hemen sonra sorunsuz bir şekilde açılıyor. Ancak konsolu kapatıp açtıktan sonra yukarıdaki payload'ları sırasıyla yükleyip oyuna girmeye çalıştığımda, oyunlar "Lütfen bekleyin..." ekranında kalıyor, kilitleniyor ve konsol kendi kendine reset atıyor (Kernel Panic). Oyunu tamamen silip tekrar yükleyince yine sadece ilk seferde açılıyor, yeniden başlatınca döngü tekrarlanıyor.

Kullanılan Payload
a53 ppr install
kstuff 1.12-fpkg-dr-test5 fastshadowmountplus (v1.7alpha)

anar-abasow

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Mar 26, 2023
403
885
93
Yaşanılan Sorun:
PS5 8.40 sürümünde dahili hafızaya PKG formatında yüklediğim tüm oyunlar, ilk kurulumdan hemen sonra sorunsuz bir şekilde açılıyor. Ancak konsolu kapatıp açtıktan sonra yukarıdaki payload'ları sırasıyla yükleyip oyuna girmeye çalıştığımda, oyunlar "Lütfen bekleyin..." ekranında kalıyor, kilitleniyor ve konsol kendi kendine reset atıyor (Kernel Panic). Oyunu tamamen silip tekrar yükleyince yine sadece ilk seferde açılıyor, yeniden başlatınca döngü tekrarlanıyor.

Kullanılan Payload
a53 ppr install
kstuff 1.12-fpkg-dr-test5 fastshadowmountplus (v1.7alpha)
Yeni dosyalarl kullan, hepsi güncel.

Hamz06

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 29, 2019
263
79
28
İstanbul
Çok teşekkür ederim, dosyayı indirdim. Şu an telefonda duruyor, işten geldiğimde deneyeceğim. Umarım PKG oyunlarını sorunsuz çalıştırabilirim. Yapamazsam tekrar yardımınızı rica ederim. Tekrar teşekkürler, emeğinize sağlık.
Yanlış bişeyler yapıyorsun demek ki. Bu vermiş olduğum linkteki olanı indir . Darkmor'un gece 2 de discorda paylaştığı en son çıkan kstuff,a53_ppr_install_fast.elf ve shadowmountplus.elf dosylarını içeriyor. Artı olarak içinde benm kullandığım dosya yöneticisi webserver.elf var.
Bunu usbnin içine at. Usbyi ps5e tak ve y2jbyi başlat usbyi algılayıp içindeki elf dosyalarını çalıştıracaktır. Daha sonra webserver uygulmasından yada kullandığın başka bir dosya yöneticisinden ps5/data klasörüne git ve oradaki ps5_autoloader klasörünü sil ve usb içindeki ps5_autoloader klasörünü kopyala hepsi bu kadar. Bundan sonra y2jb yaptığında bu yeni dosylar ile açılacak.
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

dahaka123 @dahaka123 dosyaları son sürümler ile değiştirdim sende kullanabilirsin bunu :)

Etahen kullanmayanlar var ondan dolayı yapamıyorlar. Y2jb ile direk olarak başlarken elf dosylarını başlatma yöntemi var.

dahaka123

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 8, 2009
2,377
2,756
113
Emeklerine sağlık acaba the last of us part ıı Türkçe altyazılı olan sürüm mü
Oyun türkçe açıldı ama bende oyundan atmıştı. Yeni paylasilan dosyalari henüz denemedim
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Yanlış bişeyler yapıyorsun demek ki. Bu vermiş olduğum linkteki olanı indir . Darkmor'un gece 2 de discorda paylaştığı en son çıkan kstuff,a53_ppr_install_fast.elf ve shadowmountplus.elf dosylarını içeriyor. Artı olarak içinde benm kullandığım dosya yöneticisi webserver.elf var.

Tesekkurler.Daha sonra ps5 icindeki gereksiz eski dosyaları silmekte yardımına ihtiyacım olacak.Ben bu paylaştığın dosyayi usb uzerinden calistiriyorum.Saolsun daha önce byercanx hazırlamıştı ve ffpsc formatlı oyunları sorunsuz oynuyorum. Yavaş yavaş fpkg geceriz artık. Umarim daha çok oyun paylaşan olur

portagas

TÜRKÇE YAMA YAPIMCISI
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 30, 2011
907
3,638
93
Oyun türkçe açıldı ama bende oyundan atmıştı. Yeni paylasilan dosyalari henüz denemedim
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Tesekkurler.Daha sonra ps5 icindeki gereksiz eski dosyaları silmekte yardımına ihtiyacım olacak.Ben bu paylaştığın dosyayi usb uzerinden calistiriyorum.Saolsun daha önce byercanx hazırlamıştı ve ffpsc formatlı oyunları sorunsuz oynuyorum. Yavaş yavaş fpkg geceriz artık. Umarim daha çok oyun paylaşan olur
Pkg olarak paylaşılır da onlara türkçe yamaları eklemek sorun gibi şuan. Yamalı olarak kendin hazırladığında da uzun sürüyor malesef.