Selam arkadaşlar. Çok güzel gelişmeler oluyor heyecanla bekliyoruz. Bir sorum olacak ps5 7.61 versiyondayım DVD ile kırma işlemi yapabiliyorum gezine min y2jb için gerekli YouTube uygulamasını cihaza kurdum yeni payload dosyasını ekran görüntüsünde ki programla yükleyip kırma işlemini yapabilir miyim yoksa illaki PC mi gerekli
Selam arkadaşlar. Çok güzel gelişmeler oluyor heyecanla bekliyoruz. Bir sorum olacak ps5 7.61 versiyondayım DVD ile kırma işlemi yapabiliyorum gezine min y2jb için gerekli YouTube uygulamasını cihaza kurdum yeni payload dosyasını ekran görüntüsünde ki programla yükleyip kırma işlemini yapabilir miyim yoksa illaki PC mi gerekli
Hayır hiçbir şeye gerek yok 10.01 filan da güncellemenize de gerek yok şimdilik cihazınız kırılacak genel olarak söyleyim cihazları hemen güncellemeyin her 4.03 ile 10.01 olan tüm ps5ler bu yöntemle kırılacak ne kadar düşükte kalması cihazın her zaman avantaj
Tahminimce yapılır ama root istiyor mu bu program telefonda kullanmak için
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:
Hayır hiçbir şeye gerek yok 10.01 filan da güncellemenize de gerek yok şimdilik cihazınız kırılacak genel olarak söyleyim cihazları hemen güncellemeyin her 4.03 ile 10.01 olan tüm ps5ler bu yöntemle kırılacak ne kadar düşükte kalması cihazın her zaman avantaj
Diski aldığınızda ps5 ile çalışması için internete bağlanması gerekiyor ve bağlanması içinde cihaz son sürümde güncellemeyi istiyor yani olmuyor alsanız da maalasef şu an sizin için y2jb açığı yeni kernel açığı ile çalışması ya da başka bir açık gerekiyor.
Umutsuzluğa düşmeyin y2jb aslında sizin hatta daha üst sürümleri destekliyordu ama çekirdek açığı yoktu geçen haftalarda o da bulundu sadece birbiriyle çalışması gerekiyor zor olsa da çekirdek açığına kadar bulan kişi yapılabilir dedi biraz beklemeniz gerekiyor sadece