PS5 HACK PS5 Pro Kırıldı Y2JB 1.2 Yayımlandı Tüm Modeller

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan PS5 Pro Kırıldı Y2JB 1.2 Yayımlandı Tüm Modeller başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 77,167 kez görüntülenmiş, 1,293 yorum ve 224 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 Pro Kırıldı Y2JB 1.2 Yayımlandı Tüm Modeller
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan kayador1681

rosetepe

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 17, 2020
157
85
28
Gezinenin paylaştığı videoda sistem versiyonu kaç hiç bir bilgi yok

galata0185

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 26, 2009
264
77
28
42
Selam arkadaşlar. Çok güzel gelişmeler oluyor heyecanla bekliyoruz. Bir sorum olacak ps5 7.61 versiyondayım DVD ile kırma işlemi yapabiliyorum gezine min y2jb için gerekli YouTube uygulamasını cihaza kurdum yeni payload dosyasını ekran görüntüsünde ki programla yükleyip kırma işlemini yapabilir miyim yoksa illaki PC mi gerekli

Ekli dosyalar

alex_59

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 7, 2019
153
37
28
Benim sorduğum soruya hala cevap yok admin..
Bu en son paylaşilan gezine j2jb kırılma ne zaman yapabiliriz bnde ki sürüm 08.20 orional kasa cdli
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Bu 08.20 yapılırken j2jb lua kullanmak zorundamiyiz yoksa illa japon oyunu almak şart mı?

Son düzenleme:

asddfgh

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2021
835
400
63
Selam arkadaşlar. Çok güzel gelişmeler oluyor heyecanla bekliyoruz. Bir sorum olacak ps5 7.61 versiyondayım DVD ile kırma işlemi yapabiliyorum gezine min y2jb için gerekli YouTube uygulamasını cihaza kurdum yeni payload dosyasını ekran görüntüsünde ki programla yükleyip kırma işlemini yapabilir miyim yoksa illaki PC mi gerekli
Tahminimce yapılır ama root istiyor mu bu program telefonda kullanmak için

Benim sorduğum soruya hala cevap yok admin..
Bu en son paylaşilan gezine j2jb kırılma ne zaman yapabiliriz bnde ki sürüm 08.20 orional kasa cdli

Bu 08.20 yapılırken j2jb lua kullanmak zorundamiyiz yoksa illa japon oyunu almak şart mı?
Hayır hiçbir şeye gerek yok 10.01 filan da güncellemenize de gerek yok şimdilik cihazınız kırılacak genel olarak söyleyim cihazları hemen güncellemeyin her 4.03 ile 10.01 olan tüm ps5ler bu yöntemle kırılacak ne kadar düşükte kalması cihazın her zaman avantaj

galata0185

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 26, 2009
264
77
28
42
Tahminimce yapılır ama root istiyor mu bu program telefonda kullanmak için

Hayır hiçbir şeye gerek yok 10.01 filan da güncellemenize de gerek yok şimdilik cihazınız kırılacak genel olarak söyleyim cihazları hemen güncellemeyin her 4.03 ile 10.01 olan tüm ps5ler bu yöntemle kırılacak ne kadar düşükte kalması cihazın her zaman avantaj
Root istemiyor markette yok tabi dışardan indirip kurmuştum

nicaeal2

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 11, 2020
121
17
18
Diski aldığınızda ps5 ile çalışması için internete bağlanması gerekiyor ve bağlanması içinde cihaz son sürümde güncellemeyi istiyor yani olmuyor alsanız da maalasef şu an sizin için y2jb açığı yeni kernel açığı ile çalışması ya da başka bir açık gerekiyor.
Tesekkürler aydinlatici olmus 10.20 icin bayagi daha bekleriz gibime geliyor :)

asddfgh

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2021
835
400
63
Tesekkürler aydinlatici olmus 10.20 icin bayagi daha bekleriz gibime geliyor :)
Umutsuzluğa düşmeyin y2jb aslında sizin hatta daha üst sürümleri destekliyordu ama çekirdek açığı yoktu geçen haftalarda o da bulundu sadece birbiriyle çalışması gerekiyor zor olsa da çekirdek açığına kadar bulan kişi yapılabilir dedi biraz beklemeniz gerekiyor sadece 🙂