Y2JB lapse kernel açığını kullanıyor şu anlık, yani lapse kernel açığı ise 10.01 sürümüne kadar çalışıyor. Eğer flow'un yeni kernel açığını entegre ederlerse versiyon 12.00'a kadar çalışacak.
kıracak kişiler neden kernel açığına göre kırılacak sürüm numarası vermiyorlar? günlerdir 12.00 sürüm e kadar açık var dediler durdular.
doğrudan 10.01 deseler 12.00 ye kadar ps5 i olanlar beklemezdi. ben bile 11,60 ile umutla bekledim.
benim için sorun yok aslında. ben ps5 i orjinal kullanıyorum. 70 i geçkin orjinal oyunum var. diğer 12.00 altı sürümü olan kullanıcılar için konuşuyorum...
yine de 2-3 ay bekleyelim. başka bir kernel açığı olunca kırılabilir.
ŞUAN JAİLBREAK yapıldı. Yani DEBUGSETTİNG açabliyorsun. Ama bu sadece FAT KASA FW6,02 DİSKLİ VERSİYONLAR İÇİN geçerli . Zaten bu modelleri BD-JB disk ile kırabliyorsun.Bunun için yedekten yüklemeye gerek yok. Direk YOUTUBE.PKG DOSYASINI PS5e kuruyorsun birde download0.DAT ADINDA 400 mb bir dosya var onu PS5EXPLORER2.0 uygulamsı ile PS5 klasör olarak USER/download/PPSA01650 içine atın işlem bukadar.SLİM CD ve FAT DİGİTAL olanlar BACKUP yöntemi ile yapacaklar. Şimdilik bekleyecekler.
Ps5 en düşük çıkış sürümü 9.60 diye hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam bu kırılma sürümde 10.01e kadar destekliyor denk getirebilirsiniz ilk üretim prolardan birini ama internetten söyleyeceğiniz rastgele cihaz 10.20de çıkabilir 10.40da hayal kırıklığı uğratabilir maalasef seri nosundan üretim ay/yıl tahmini yaparak denk getirilebilir yine de çok zor kırık ps5 pro yine çok zor görücez ilk çıkan konsollardan biri alıp kenara koymuş olacak ya da nadir de olsa denk getirip almak gerekecek.
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:
Demin kırık ps5 pro ilgili yorumda demiştim anca birisi alacak kenara koyacak da öyle çok zor kırık ps5 pro göreceğiz demiştim siz varmışsınız evet kırılacak bu açıkta diske göre yok yazılım güncellemeye gerek yok hatta ve hatta denemek için İnternete bile bağlamayın şimdilik yazılım güncelleme riskine karşılık bence şu an kırık nadir ps5lerden biri cihazınız
Bu arada düşük sürümde ps5 pro almak isteyenlere örnek olması açısından cihazın seri nosu s01-f257 attığım kısmı kadar olan kısmı paylaşabilir misiniz seri nosundan tahmin ettiğimiz üretim tarihi ile kutudan çıkan yazılım sürümü tutuyor mu diye karşılaştırmak için.
Son sayfada
@byercanx "Y2JB lapse kernel açığını kullanıyor şu anlık, yani lapse kernel açığı ise 10.01 sürümüne kadar çalışıyor. Eğer flow'un yeni kernel açığını entegre ederlerse versiyon 12.00'a kadar çalışacak." diye yazmış. Genelde bu kırma işleri hızlandığında yavaş yavaş sürümler yükselmeye başlıyor. Güzel bi black friday indirimi yakalayıp, digital PS5 PRO alıp kenara koyup sıranın gelmesini beklemek var gibi duruyor.
Son sayfada
@byercanx "Y2JB lapse kernel açığını kullanıyor şu anlık, yani lapse kernel açığı ise 10.01 sürümüne kadar çalışıyor. Eğer flow'un yeni kernel açığını entegre ederlerse versiyon 12.00'a kadar çalışacak." diye yazmış. Genelde bu kırma işleri hızlandığında yavaş yavaş sürümler yükselmeye başlıyor. Güzel bi black friday indirimi yakalayıp, digital PS5 PRO alıp kenara koyup sıranın gelmesini beklemek var gibi duruyor.
şu an olmaz hocam neden diye soracaksan, Sıfır alınan Pro'ların disk sürücüsünü aktivite etmen gerekiyor bunun için PSN bağlantısı gerekiyor ve son sürüme güncellemen gerekiyor. Bunu PSN olmadan yapmak için Webkit açığı gerekiyor yeni bulunan bir açık var ama Public yayınlanacakmı zaman gösterecek.
şu an olmaz hocam neden diye soracaksan, Sıfır alınan Pro'ların disk sürücüsünü aktivite etmen gerekiyor bunun için PSN bağlantısı gerekiyor ve son sürüme güncellemen gerekiyor. Bunu PSN olmadan yapmak için Webkit açığı gerekiyor yeni bulunan bir açık var ama Public yayınlanacakmı zaman gösterecek.