PS5 Emulator PS5 PS3 Emulatör İlk Oyun Yayımlandı

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Emulator kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan PS5 PS3 Emulatör İlk Oyun Yayımlandı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,675 kez görüntülenmiş, 67 yorum ve 26 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Emulator
Konu Başlığı PS5 PS3 Emulatör İlk Oyun Yayımlandı
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan OyunDelisiyim

portagas

TÜRKÇE YAMA YAPIMCISI
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 30, 2011
897
3,567
93
vaybe olaya bak deneme ps3 oyunları ps3 oyunlarını ps5 için uygun yapan uygulamalar sanırım bu olay oldugun da ps5 harika bir alet olacak ki ilerde daha ps5 cok seyler cıkacaktır gelistiriciler hiç bos durmuyor hergün yeni seyler gelistiriyorlar ...
Oluyor şuan zaten. Wii,gamecube,nintendo 64 ,nes, ps2 pcsx2 gibi emulatörler geliştiriliyor şuan.
Bugünde wii mario kart oyunu paylaştılar ps5 için :)

nuTTy

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 20, 2009
290
70
28
60
Herkesin beklediği oyun çok başka elbette. Ben gta 4'ü bekliyorum yıllardır. Bilgisayarda oynayabildigim halde PlayStation da oynamak bambaşka nostalji

aksu01

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 15, 2011
420
98
28
ps3 oyunları oyun oyun mu kırılacak yoksa
Oluyor şuan zaten. Wii,gamecube,nintendo 64 ,nes, ps2 pcsx2 gibi emulatörler geliştiriliyor şuan.
Bugünde wii mario kart oyunu paylaştılar ps5 için :)
harika olacak bunlar da çıkarsa. ps2 mesela. şimdi bazı oyunları desteklemiyor. emulatör çıkarsa çoğu oynanabilir.

+ şimdi ps5 de ps3 oynama da şunu merak ediyorum.
ps3 oyunları ayrı ayrı mı kırılacak. yoksa yöntem çıkınca bütün ps3 oyunlarını oynayabilecek miyiz?

portagas

TÜRKÇE YAMA YAPIMCISI
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 30, 2011
897
3,567
93
ps3 oyunları oyun oyun mu kırılacak yoksa

harika olacak bunlar da çıkarsa. ps2 mesela. şimdi bazı oyunları desteklemiyor. emulatör çıkarsa çoğu oynanabilir.

+ şimdi ps5 de ps3 oynama da şunu merak ediyorum.
ps3 oyunları ayrı ayrı mı kırılacak. yoksa yöntem çıkınca bütün ps3 oyunlarını oynayabilecek miyiz?
Ayri ayrı kırılmayacak. Zaten PS3 emülatörü ile paylaşılan tek oyun bu diye biliyorum. Bu emülatör üzerinden patchlerle düzeltilerek paylaşılacak.