teşekkürler
Yusuf keleş Aktif Üyemiz Kayıtlı Üyemiz Tem 16, 2022 154 74 28 48 dakika önce #62 mctuna' Alıntı: PS5 konsolları için PS3 emülatörü nihayet yayımlandı [Gizli içerik] [Gizli içerik] @portagas Denemeler ve rehber en kısa sürede hazırlanacaktır Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler
mctuna' Alıntı: PS5 konsolları için PS3 emülatörü nihayet yayımlandı [Gizli içerik] [Gizli içerik] @portagas Denemeler ve rehber en kısa sürede hazırlanacaktır Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler
cafein555 Foruma Destek Olan Üyemiz DESTEK OLAN ÜYEMİZ Kas 10, 2022 466 145 43 39 dakika önce #63 mahmut72' Alıntı: Hocam uyumuyorum senden gelecek güzel haberi bekliyorum Genişletmek için tıkla ... az sonra pes 2013 deneyeceğim
mahmut72' Alıntı: Hocam uyumuyorum senden gelecek güzel haberi bekliyorum Genişletmek için tıkla ... az sonra pes 2013 deneyeceğim
cafein555 Foruma Destek Olan Üyemiz DESTEK OLAN ÜYEMİZ Kas 10, 2022 466 145 43 31 dakika önce #64 alexhunterph1' Alıntı: evet zaten paylaşmıştım deneyimlerimi tekrarlamak gerekirse şu ana dek 6 oyunda denedim toplamda ve her birinde sorunsuz çalıştı Genişletmek için tıkla ... Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. pes 2013 malesef böyle kalıyor hatta birkaç oyunda
alexhunterph1' Alıntı: evet zaten paylaşmıştım deneyimlerimi tekrarlamak gerekirse şu ana dek 6 oyunda denedim toplamda ve her birinde sorunsuz çalıştı Genişletmek için tıkla ... Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. pes 2013 malesef böyle kalıyor hatta birkaç oyunda
cafein555 Foruma Destek Olan Üyemiz DESTEK OLAN ÜYEMİZ Kas 10, 2022 466 145 43 30 dakika önce #65 alexhunterph1' Alıntı: evet zaten paylaşmıştım deneyimlerimi tekrarlamak gerekirse şu ana dek 6 oyunda denedim toplamda ve her birinde sorunsuz çalıştı Genişletmek için tıkla ... sizdede böyle 2 beyaz çizgi çıkıyormu hocam
alexhunterph1' Alıntı: evet zaten paylaşmıştım deneyimlerimi tekrarlamak gerekirse şu ana dek 6 oyunda denedim toplamda ve her birinde sorunsuz çalıştı Genişletmek için tıkla ... sizdede böyle 2 beyaz çizgi çıkıyormu hocam
utkubrs TR YAMA KING Kayıtlı Üyemiz Eyl 16, 2021 263 467 63 10 dakika önce #66 Acayip bir devir başladı daha neler göreceğiz bakalım.