PS5 TR DİL DESTEĞİ SORUNU (YURTDIŞI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde Yucubii l tarafından oluşturulan PS5 TR DİL DESTEĞİ SORUNU (YURTDIŞI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 164 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı PS5 TR DİL DESTEĞİ SORUNU (YURTDIŞI)
Konbuyu başlatan Yucubii l
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan wanfad33

Yucubii l

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 22, 2026
1
1
0
Amerika’da yaşıyorum ve hesaplarim her şeyim buraya bagli. Dün ps plus 1 yıllık üyelik aldım ve hevesle Türkçe dil desteği olan oyunlar indirdim. Fakat hiç birinde dil desteği yok. Ps5 ayarlari her şey turkce. Bunun sebebi bölge kaynaklı. Acaba başka bir yolu var mı? Hikayeli oyunları Türkçe oynayacağım için heves edip abonelik satin almıştım zaten.

cafein555

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Kas 10, 2022
357
93
28
Amerika’da yaşıyorum ve hesaplarim her şeyim buraya bagli. Dün ps plus 1 yıllık üyelik aldım ve hevesle Türkçe dil desteği olan oyunlar indirdim. Fakat hiç birinde dil desteği yok. Ps5 ayarlari her şey turkce. Bunun sebebi bölge kaynaklı. Acaba başka bir yolu var mı? Hikayeli oyunları Türkçe oynayacağım için heves edip abonelik satin almıştım zaten.
Yine müşteri hizmetlerine danışabilirsiniz fakat bunun caresi yok diye biliyorum.Yada yeni hesap acıp herşeyi türkçe ve türkiyeyi secmeniz.

wanfad33

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 12, 2026
69
31
18
ankara
hayırlı forumlar

Sorunu Çözmek İçin Şunları Dene:

1. Oyun İçi Ayarlar: Oyunun kendi "Settings" veya "Options" menüsüne girip "Language" veya "Audio/Subtitle" kısmını kontrol et.

2. Lisansları Geri Yükle: Ayarlar > Kullanıcılar ve Hesaplar > Diğer > "Lisansları Geri Yükle" (Restore Licenses) seçeneğini dene. Bu, mağaza verilerini yeniler.