PS5 Oyun Türkçe Yama PS5 Yamaları İçin Yeni Dönem

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Oyun Türkçe Yama kategorisinde Castellanos tarafından oluşturulan PS5 Yamaları İçin Yeni Dönem başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,069 kez görüntülenmiş, 60 yorum ve 69 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı PS5 Yamaları İçin Yeni Dönem
Konbuyu başlatan Castellanos
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan aliplus

kucukdev

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Mar 22, 2011
182
43
28
37
Tabiki sizin emek verdiğiniz dosyaları baska yerde paylasmayacaz , çok teşekkür ederim yardımlarınız dan dolayı

Gluban

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ağu 28, 2026
270
83
28
Hayırlı olsun, kendi yükünüzü baya azaltacak olmasından dolayı ben sevindim. En azından bir nebze de olsa rahatlayacaksınız. Emeğiniz hakkınız ödenmez zaten yaptıklarınız ortada. Şahsım adına çok teşekkür ederim.

nev64

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 2, 2014
92
14
8
Hocam şifre işi kalksa iyi olur ama siz daha iyi bilirsiniz valla oyunu indirecem niyetleniyorum şifre gelinceye kadar unutuoyrum :D

ReaLioN

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 31, 2021
241
126
43
Hayırlısı olsun her iki yöntemde de yine bizler fayda sağlayacağız emeklerinizden. Nacizhane eğer mümkünse tavsiyem, bundan sonra .pkg formatlar için paylaşılan yamalar klasör şeklinde olursa kafa karışıklığı giderilmiş olur. Paylaşılan ve sizler tarafından oluşturulan doğru klasör sıralamalı yama direkt olarak data/homebrew klasörü içerisine kopyalanır. Böylece sonrasında klasör yaptım ama olmadı gibi sorularında önüne geçilmiş olur.