Acemi PS5 Yeni Başlayanlar İçin Oyun Prosudürü

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Havadan Sohbet Geçici Bölümdür kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan PS5 Yeni Başlayanlar İçin Oyun Prosudürü başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 645 kez görüntülenmiş, 44 yorum ve 25 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Havadan Sohbet Geçici Bölümdür
Konu Başlığı PS5 Yeni Başlayanlar İçin Oyun Prosudürü
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan shuare

SeymurNoyan

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 3, 2026
6
0
1

Forumda yeni başlayanlar ps5 konsollarında oyun çalıştırmak isteyip sorun yaşayan üyelerimiz için kısa bir açıklamadır

Anlaşılması gereken konu şu ki fpkg'ler 11.60'a kadar yüklenebilir ve oynanabilir.
13.60'a kadar firmware'lerde Klasörler / exfat / ffpfsc vb. kullanabilirsiniz.

Örnek:
Yani, 12.xx ile 13.xx arasındaysanız ve oyun oynamak istiyorsanız, Klasörler / exfat / ffpfsc vb. kullanın.​
Teşekkür ederim

CR777

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 15, 2026
122
19
18
İyi akşamlar bende klasör şeklinde indiriyorum ilk başlarda bende sizinle benzer hataları alıyordum bi kaç sebebini gördün ilki payloadların sürümü eskiydi klasörü tarayıp oyunu bulamıyordu ikincisi oyunu bulmasına rağmen çalıştıramıyordu ordada backport dosyalarını dosyalarını atmayı unuttuğum için oluyormuş cihaz sürümün 10.01 şimdilik hiç hata almıyorum cihaz sürümünüzü yazın isterseniz elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışayım
Benim Sürümüm 13.20 Pkg olarak kuramiyorum Mağlum Desteği yok henüz exfat ffpfsc sorun yaşamadim klasörlü oyun mantiğini bir türlü çözemedim. 45.56. id üzerindne kiriyorum orda payloadlari kullaniyorum bana klasör mantiğini ve ya nerede hata yaptiğimi Kısa bir şekilde bilgi verirsen sevinirim.

Godfire

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 23, 2020
14
3
3
İyi akşamlar bende klasör şeklinde indiriyorum ilk başlarda bende sizinle benzer hataları alıyordum bi kaç sebebini gördün ilki payloadların sürümü eskiydi klasörü tarayıp oyunu bulamıyordu ikincisi oyunu bulmasına rağmen çalıştıramıyordu ordada backport dosyalarını dosyalarını atmayı unuttuğum için oluyormuş cihaz sürümün 10.01 şimdilik hiç hata almıyorum cihaz sürümünüzü yazın isterseniz elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışayım
Benim sürüm 13.20, güncelleme ile daha aşağı bir versiyona indirsem mesela 10.01 gibi pkg oynayabilir miyim? Yani versiyon düşürmek mümkün mü?

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,827
62,184
113
44
Siteye Git
Tuna Hocam Ben Klasörlü Oyunlari indiriyorum Data/Homebrew/PPSA0000/OyunDosyalari Şeklinde Ya Mount Etmiyor Yada Farkli Bir Sorun Veriyor Her Defasinda Bende Çareyi Exfat'a Çevirmekte buldum bir iki Oyunda Ama Merak Ediyorum Nerede Hata yapiyorum Dosya Dizilimlerindemi acaba
İndirdiğiniz oyun klasörünü direkt homebrew klasörüne atın sonra anaekrandaki shadowmount uygulaması ile tekrar taratın

caiser2665

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 30, 2025
101
36
28

Forumda yeni başlayanlar ps5 konsollarında oyun çalıştırmak isteyip sorun yaşayan üyelerimiz için kısa bir açıklamadır

Anlaşılması gereken konu şu ki fpkg'ler 11.60'a kadar yüklenebilir ve oynanabilir.
13.60'a kadar firmware'lerde Klasörler / exfat / ffpfsc vb. kullanabilirsiniz.

Örnek:
Yani, 12.xx ile 13.xx arasındaysanız ve oyun oynamak istiyorsanız, Klasörler / exfat / ffpfsc vb. kullanın.​
Hocam elinize sağlık.ben bugüne kadar sadece klasorlu oynadım.yardımcı olmak isteyen bilgisi olan biri exfat fpkg pkg oyunları nasıl oynanır basit haliyle anlatsa çok mutlu olurum.forumu yakından takip ediyorum.anlatan arkadaşlar var sağ olsunlar ama temelim olmadığı için anlamıyorum.sayfalarda da benim gibi anlamayan çok kişi görüyorum.

Emre98x

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Mar 6, 2025
28
2
3
Benim Sürümüm 13.20 Pkg olarak kuramiyorum Mağlum Desteği yok henüz exfat ffpfsc sorun yaşamadim klasörlü oyun mantiğini bir türlü çözemedim. 45.56. id üzerindne kiriyorum orda payloadlari kullaniyorum bana klasör mantiğini ve ya nerede hata yaptiğimi Kısa bir şekilde bilgi verirsen sevinirim.
Klasörü komple data/etaHen/games klasörüne kopyalarsan shadowmountplus onu tarayıp otomatik olarak ana ekrana yükleyecektir bende shadowmount sürümü düşük olduğu için taramıyordu güncelleme sonrası bi sorun kalmadı klasör şeklindeki oyunları webfilemanager ile taşımanı öneririm çok daha hızlı ve eksiksiz taşıyor exfat formatında çalıştırıp klasör formatında çalıştırmıyorsa kopyalama aşamasında hata veriyor olabilir ps5xplorer da benzer hataları bende aldım webfilemanager ile buldum çözümü bi deneyin isterseniz