PS5 Yardım PS5PRO 13.60 Oyun Yükleyememe Problemi

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde Zuhalps5pro tarafından oluşturulan PS5PRO 13.60 Oyun Yükleyememe Problemi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 143 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı PS5PRO 13.60 Oyun Yükleyememe Problemi
Konbuyu başlatan Zuhalps5pro
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan eeerrrriiik

Zuhalps5pro

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 30, 2026
4
0
1
Herkese merhabalar ps5pro 13.60 2 gün önce YouTube'da Tuna Beyin videosunu gördükten sonra kırdım uzun zamandır bekliyordum zaten ilk deneme olarak bu siteden ghost of yötei indirdim 110 gb 11 parça zip telefonumu attım bilgisayar yok bende telefonumdan cihaza gönderdim ama hiçbir şekilde instal kısmında göremiyorum kurabilmek için defalarca yaptım bunun sebebi ve çözümü nedir telefon ve ps5 kombinasyonunu en iyi bilenler cevap verirse çok mutlu olurum artık dosyadan şüphelenmeye başladım ve stress yaşıyorum .

capcom

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 4, 2008
135
24
18
41
Herkese merhabalar ps5pro 13.60 2 gün önce YouTube'da Tuna Beyin videosunu gördükten sonra kırdım uzun zamandır bekliyordum zaten ilk deneme olarak bu siteden ghost of yötei indirdim 110 gb 11 parça zip telefonumu attım bilgisayar yok bende telefonumdan cihaza gönderdim ama hiçbir şekilde instal kısmında göremiyorum kurabilmek için defalarca yaptım bunun sebebi ve çözümü nedir telefon ve ps5 kombinasyonunu en iyi bilenler cevap verirse çok mutlu olurum artık dosyadan şüphelenmeye başladım ve stress yaşıyorum .
Telefonun androidse OTG aparatı ile flash bellek yada hdd'yi telefona bağlayıp oyunu kopyalayıp,ps5'e yükleyebilir yada hdd den oynayabilirsin

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,805
61,816
113
44
Siteye Git
Zipli şekilde olmaz zipten çıkan klasörü data/homebrew klasörüne göndermeniz lazım

e_gmsbs

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 20, 2021
57
22
8
Ps ye 11 adet zip mi gönderdin? Onları ilk önce klasöre çıkarıp daha sonra ps ye atman gerekiyor

Zuhalps5pro

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 30, 2026
4
0
1
Öncelikle hepinize cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar tabii ki zip olarak göndermedim tamamını çıkardım .pkg olarak yükledim data ve başka bir denemedede data/etaHEN içerisine attım ve yine hiçbir şekilde görmedi , ps5upload ile .usb yada hdd ve pc bunlara sahip değilim , kablo ile direk ps5proyada olmuyor diye biliyorum , acaba oyunu gönderdiğim yolmu yanlış birkaç defa /data içine denedim birkaç defa /data/etaHEN içerisine denedim ama install de yoktu lütfen arkadaşlar bu durumu tam bilenler söylesin telefondan atabiliyorum ama yol yanlış ya da başka bir şey de yanlış yapıyorum ya da bu oyunla bir problem var ?

binary2k4

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 18, 2026
7
1
3
Pkg için cihazın versiyonu uygun değil. Yanlış dosyayı indirp kurulum yapmışsınız. Pkg 11.xx sürümüne destek veriyor diye biliyorum.

eeerrrriiik

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Şub 3, 2020
469
727
93
Buraları bi aydınlatacak var mı bende aynı durumdayım
bu video dikkatli izleyin oyun nasıl atılır nereye kopyalanır anlatıyor sizin sürüm pkg yüklemek için şuan uygun değil sadece ps4 oyunlarını pkg olarak yükleyip çalıştırabilirsiniz oyunları şimdilik klasör şeklinde indirmeniz gerecek
oyunları kopyaladıktan sonra shadowmount plus elf dosyasını aktif etmeyi unutmayın yoksa oyunlar ana ekrana gelmez