PS5 Yardım PS5PRO 13.60 Oyun Yükleyememe Problemi

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde Zuhalps5pro tarafından oluşturulan PS5PRO 13.60 Oyun Yükleyememe Problemi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 253 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı PS5PRO 13.60 Oyun Yükleyememe Problemi
Konbuyu başlatan Zuhalps5pro
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan mrth87

e_gmsbs

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 20, 2021
58
23
8
.exfat formatında indirmek senin için daha rahat olabilir telefondan göndereceğin için, /data/homebrew konumuna at daha sonra shadowmount plus payload ını çalıştır bu şekilde oyun yüklenir.

Zuhalps5pro

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 30, 2026
11
1
1
Öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim .exfat formatında sanırım oyunları indireceğim pkg olarak indirip buna dönüştüremiyoruz sanırım telefondan anladığım doğru mu yanlışsa düzeltin çünkü gördüğüm en yeni paylaşımlar hep pks ancak 13.60 yeni kırıldı ve bu pkg oyunları çalıştırmıyor diye okudum

mrth87

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 21, 2021
7
1
1
Dostlar bende arkadaş gibi 13.60 cihaza sahibim ve bilgim sıfır. Güç bela konsolu kırdım. rus bir siteden 10 saatte wolverine indirdim 183gb.

Şimdi ps5upload ile pcden ps5e atıyorum (oda 1.30 saat sürecek) Herhangi bir çevirme işlemi yapmam gerekiyor muydu?

Bu arada o sitede folder / exfat / fpkg / ffpfsc gibi ayrı terimler var oyun başlıklarının yanında

Zuhalps5pro

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 30, 2026
11
1
1
Bugün bu sitede ve dünya sitelerinden doğruladığıma göre henüz ps5 jb 13.60 fpkg,pkg çalıştıramıyor , klasör vs yükleyebilirsin.