PS5 Emulator PS5SX2 PS2 Emülatör Kurulum Rehberi

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Emulator kategorisinde portagas tarafından oluşturulan PS5SX2 PS2 Emülatör Kurulum Rehberi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 508 kez görüntülenmiş, 40 yorum ve 15 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Emulator
Konu Başlığı PS5SX2 PS2 Emülatör Kurulum Rehberi
Konbuyu başlatan portagas
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan portagas

dantegodof

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eyl 3, 2013
459
218
43
34
Eksik bişey yapmadığına emin misin?
Her şeyi doğru yapıyorum 9.20 deyim usb de sorunsuz çalışıyor ama dahiliye kopyalayınca pcsx2 klasörünü uygulama donuyor oyun kodu klasörü de dsta homebrew klasöründe yapay zeka pcsx2 yazisini küçük harfle data klasörünü ekle dene diyor bunu deneyeceğim olmazsa konsol sürümünden kaynaklı sorun yapıyor olabilir harici den artık dosyaları kopyalayıp oynarım dün çok uğraştım çözemedim ps5 sıfırlayıp sıfırdan dahi kurdum olmadı ps5 explorer ile dosyaları dahiliye kopyaladım.

2. Jailbreak Sandbox (Yalıtım) Kısıtlaması

PS5 homebrew uygulamaları dahili hafızada çalışırken kendi "Sandbox" alanlarına hapsedilir. Emülatör dahili diske kurulduğunda, sistem onun /data/homebrew/ gibi başka bir homebrew klasöründeki veya ana dizindeki ISO dosyalarını okumasına izin vermez. Harici disk takıldığında ise /mnt/usbX yolu üzerinden bu sandbox duvarı kolayca aşılır.

portagas

TR YAMA KING
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 30, 2011
999
3,979
93
Her şeyi doğru yapıyorum 9.20 deyim usb de sorunsuz çalışıyor ama dahiliye kopyalayınca pcsx2 klasörünü uygulama donuyor oyun kodu klasörü de dsta homebrew klasöründe yapay zeka pcsx2 yazisini küçük harfle data klasörünü ekle dene diyor bunu deneyeceğim olmazsa konsol sürümünden kaynaklı sorun yapıyor olabilir harici den artık dosyaları kopyalayıp oynarım dün çok uğraştım çözemedim ps5 sıfırlayıp sıfırdan dahi kurdum olmadı ps5 explorer ile dosyaları dahiliye kopyaladım.
Ps5 Explorer kullanmayın. Eksik dosya atıyor olabilir. Web file veya bfpilot ile dosyaları kopyalamayi deneyin dahiliye.

dantegodof

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eyl 3, 2013
459
218
43
34
Bu emulator yapandan Allah razı olsun çok ihtiyaç vardı ps5 de emulatore king arthur oyunu pkg olarak açılmıyordu emulator ile 10 numara çalışıyor.

Pcsx2 emulator ps5 e portlamak mükemmel bir sey ya

Ps2 oyunları bir başka ya

600 yakında ps2 arsiv oyunum var hepsi harddisk de pkg olarak kurmaya gerekte kalmadı pc gibi rahatça oynanıyor.

Oyun kapak resimleri cover klasörü olarak pcsx2 klasörüne kopyalayın oyun kapakları gelir.

Pcsx2 pc den memory card a 100 save dosyaları kopyalayın ps5 dede memory card olarak kullanabilirsiniz pcsx2 klasörü memcard bölümune kopyalayıp kendi saveleriniz ile oynayabilirsiniz.

Pcsx2 pc emulatorden nerdeyse farki yok çok iyi.

Son düzenleme:

ozen yuksel

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 22, 2009
180
15
18
40
Bu emulator yapandan Allah razı olsun çok ihtiyaç vardı ps5 de emulatore king arthur oyunu pkg olarak açılmıyordu emulator ile 10 numara çalışıyor.

600 yakında ps2 arsiv oyunum var hepsi harddisk de pkg olarak kurmaya gerekte kalmadı pc gibi rahatça oynanıyor.

Oyun kapak resimleri cover klasörü olarak pcsx2 klasörüne kopyalayın oyun kapakları gelir.

Pcsx2 pc den memory card a 100 save dosyaları kopyalayın ps5 dede memory card olarak kullanabilirsiniz pcsx2 klasörü memcard bölümune kopyalayıp kendi saveleriniz ile oynayabilirsiniz.

Dostum dediğin gibi kapak resimleri 1.5 gb gibi bisey. Pcsx2 cover içine atınca hepsini görüyor. Ama bide bazı oyunlar 30 fps. Bunları 60 fps yapabilir miyiz

aksu01

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 15, 2011
475
111
43

peki ps4 deki ps2 oyunlarının (pkg olarak yüklenen) save lerini de yükleyebiliyor muyuz? yüklenirse müthiş olur.

dantegodof

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eyl 3, 2013
459
218
43
34
Dostum dediğin gibi kapak resimleri 1.5 gb gibi bisey. Pcsx2 cover içine atınca hepsini görüyor. Ama bide bazı oyunlar 30 fps. Bunları 60 fps yapabilir miyiz
Oyundan oyunu 60 fps patch dosyaları bulup pcsx2 klasöründe gerekli alana kopyaladiginda 60 fps olur god hand için de 60 fps mod yaoankar vardı ben çok uğraşmadım youtube biraz baksan yaparsın çok zor değildir.

dantegodof

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eyl 3, 2013
459
218
43
34
peki ps4 deki ps2 oyunlarının (pkg olarak yüklenen) save lerini de yükleyebiliyor muyuz? yüklenirse müthiş olur.
Ben 64 mb memory hazırladığım dosya var pcsx2 pc den hazırlamıştım isteğim oyunlarında 100 save memory card save sini alıp kendi 64 mb memory kartıma kopyalıyorum bunuda ps2 bios menüsünden memory carda geçip ordan oyunu kopyalaman lazım orjinal ps2 de yaptığımız gibi aslında yine kolay yaparsınız.

Hazır saveli pcsx2 için memcard hazirlayanlar oluyor onlarda işinize yarar.

Son düzenleme: