ÇÖP KUTUSU Ps5sx2 dahili de açamıyorum

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Forumun Çöp Kutusu kategorisinde dantegodof tarafından oluşturulan Ps5sx2 dahili de açamıyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 108 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Forumun Çöp Kutusu
Konu Başlığı Ps5sx2 dahili de açamıyorum
Konbuyu başlatan dantegodof
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan cafein555
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dantegodof

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eyl 3, 2013
459
218
43
34
Merhaba arkadaşlar ps5sx2 uygulaması usb üzerinden açılıyor ama dahilide uygulama hatası diyip ps5 donduruyor bunu nasıl düzeltiriz pcsx2 klasore dahili de data klasörünü attım çözüm olmadı ps5sx2 helper elf dosyasını çalıştırdim olmadı dünden beri çok uğraştım usb den açıp qr ayarlardan dosya yolunu dahili data pcsx2 gösterdim ama yine olmuyor ne yapabilirim çözümü bulamadım dahili de programı açabiliyor musunuz.

dantegodof

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eyl 3, 2013
459
218
43
34
Basta kurarken dosyalar usb deydi shadowmounterplus elf de çalıştı direk oyun tarayıp ana menüye geldi ps5sx2 helper elf dosyasını çalıştırdim program açıldı oyun da denedim çok iyi çalışıyor pcsx2 klasörünü ps5 in dahili data klasörüne kopyaladım dsha da programı dahili den açamadım sadece usb taktığımda acıyor programı çok araştırdım hiç çözüm bulamadım qr telefofon ayarlardan dosya yolunuda doğru ayarladım yinede usb takmadığım sürece ps5 donuyor uygulama açmıyor.

Oyunun klasör ppsa klasörü de data homebrew klasörüne kopyaladım yine çözüm olmadı ps5 sıfırlayıp mi denesem sence usb den dosyaları gördüğü için çakişma yaptı dosya yolunuda düzeltemedim.

Yapay zeka ile de çok yöntem denemedim çözemedim mahvetti beni.

Rasitovic

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 19, 2024
67
10
8
Dahilide çalıştırdım.

Hocam data/homebrew içine ppsa... dosyasını attım.

Data içine de PCSX2 dosyasını atmış olmam lazım.
(onun içinde de zaten bios,games falan var oralara bios ve rom attım)

Yanlış hatırlamıyorsam installer son sürümü yüklemek, helper ise dosyalara erişime izin vermesi için olmalı diye hatırlıyorum.

Her şeyi silip baştan temiz bir kurulum yapmayı deneyin.

Bu arada konu ile alakasız olabilir ama mesela Porpoise emulatorunu çalıştırıyordum dataya erişemiyordu etahen açıp en baştan açınca erişiyordu onu da deneyebilirsiniz ama çözüm olacağını sanmam.

PSVITA1

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 7, 2014
174
116
43
Merhaba arkadaşlar ps5sx2 uygulaması usb üzerinden açılıyor ama dahilide uygulama hatası diyip ps5 donduruyor bunu nasıl düzeltiriz pcsx2 klasore dahili de data klasörünü attım çözüm olmadı ps5sx2 helper elf dosyasını çalıştırdim olmadı dünden beri çok uğraştım usb den açıp qr ayarlardan dosya yolunu dahili data pcsx2 gösterdim ama yine olmuyor ne yapabilirim çözümü bulamadım dahili de programı açabiliyor musunuz.
Ps5installer.elf ve helper.elf dosyalarini otoload kismina ekleyin hem guncelleme cikinca kendi otomatik indirip kuruyor hemde emu acinca sorunsuz kullanıyorsunuz.Birseyi eksik yapmadiysaniz acilmasi gerek.Onion hen kullaniyorum kullandiginiz hen ile ilgili de olabilir kstuff 11 ve shadowmount beta 17.3 kullaniyorum.

dantegodof

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eyl 3, 2013
459
218
43
34
Usb takili olduğunda sorunsuz acıyor çok garip bir durum oldu yapay zeka dosya yolunu bulamadığı için dondurma yapar diyor dosya yolunda tekrar temizse kurup ayarladım yine dahili den açamadım psc2 klasörü basta usb den okuduğu için yaptığını düşünüyorum ama işin içinden çıkamadım 9.20 surum shadowmounterplus son sürüm deniyorum usb den sorunsuz açıp dahili de donması çok garip formlarda da hiç bise bulamadım bu konu için büyük ihtimalle ps5 sıfırlayıp deneyeceğim.

dantegodof

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eyl 3, 2013
459
218
43
34
Ps5installer.elf ve helper.elf dosyalarini otoload kismina ekleyin hem guncelleme cikinca kendi otomatik indirip kuruyor hemde emu acinca sorunsuz kullanıyorsunuz.Birseyi eksik yapmadiysaniz acilmasi gerek.Onion hen kullaniyorum kullandiginiz hen ile ilgili de olabilir kstuff 11 ve shadowmount beta 17.3 kullaniyorum.
Bende etahen kullanıyorum onion hen mi kullanmak lazım acaba bundan olabilir mi.

Etahen ile de calisir diye bilgi de çıkıyor formatlayalip deneyeceğim artık teşekkürler herkese.

Son düzenleme:

PSVITA1

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 7, 2014
174
116
43
Bende etahen kullanıyorum onion hen mi kullanmak lazım acaba bundan olabilir mi.

Etahen ile de calisir diye bilgi de çıkıyor formatlayalip deneyeceğim artık teşekkürler herkese.
Uzun zamandir kstuff lite kullaniyordum onionhen ciktigindan beri kullaniyorum etahen kullandigimda birkac kez kapanma yaşadım.
Zaten etahenin çatalı buda.Ama etahenden daha kullanisli benim acimdan.

Payload manager 0.52 kullanin

Oto loader klasorunuz soyle olsun.
Uygulamadan siralarsiniz.
Nanodns0.4.elf
1 saniye gecikme
Shadowmountplus.elf
1 saniye gecikme
Kstuff.elf
3 saniye gecikme
Onionhen.elf
5 saniye gecikme
PS5SX2installer.elf
PS5SX2helper.elf

dantegodof

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eyl 3, 2013
459
218
43
34
Pcsx2 klasörü ftp ile dahiliye kopyaladım sonra sorunsuz dahili se çalıştı arkadaşlar bilginize ps5 explorer ile kopyalamayalim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...