Psp 2001 Kasa

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Psp Donanım kategorisinde DjFuNcLuP tarafından oluşturulan Psp 2001 Kasa başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,573 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Psp Donanım
Konu Başlığı Psp 2001 Kasa
Konbuyu başlatan DjFuNcLuP
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ulas97

DjFuNcLuP

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 19, 2010
22
0
1
39
Siteye Git
Arkadaşlar pspmin komple kasasını degiştirmek istiyorum fakat orjinel olması önemli benim için nerden bulabilirim okadar araştırdım satan biryer bulamadım bu konuda yardımcı olabilicek varmı takma işlemi problem degil ben hallederim sorun orjinel kasasını bulmak :)

Bump:

Bump: Arkadaşlar psp sevisi aradım ve şunu sordum Psp 2001 modeli pspmin dış kasasını komple degiştirmek istiyorum dedim ve aldıgım cevap

80 euro fiyatı vardır ve cihazınız %99 içi olmak üzere degiştirilir.Benim anlamadıgım müşteri hizmetlerinin sölemesine göre sanırım neredeyse sıfır bir cihaz elde etmiş olucam 80 euroya benmi yanlış anladım yoksa.

ulas97

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 16, 2009
381
0
16
31
Doğru anlamışsın. Tamamıyla değiştiriyorlar. Ama yapmak mantıksız. O paraya gider 2. el fat alınır. üstünede az eklense 2. el psp slim. 200x 300x

TNT

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 8, 2009
349
1
18
PSP kasasını değiştirmek iki aşamadan oluşur.Ön kasa değişimi ve arka kasa değişimi.Ön kasa değişimi 5 dakikalık bir işlemdir fakat arka kasanın değişmesi için PSP'nin bütün donanım elemanları teker teker sökülür , daha sonra yeni kasaya gene teker teker monte edilir.Arka kasa değişimi tecrübeli biri tarafından 20 dakikaya yapılır.İnternetten videoları izleyerek çok da dikkatli olarak kendin 1 saate değiştirebilirsin fakat hiç tavsiye etmem yanlış bir zorlamayla PSP'ne zarar vermen yüksek ihtimal.PSP kasasının fiyatları ise aldığın yere göre 30 ile 50 lira arasında değişir.

Ben 19 dolara aldığım şeffaf kasayı kendi piano black PSP'me kendim taktım.Yani bana maliyeti 30 lira bile olmadı.80 euroya değiştirmeyi aklından bile geçirme.Ayrıca evet yanlış anlamışsın neredeyse sıfır bi cihaz falan almıyacaksın kendi PSP'ni içi tamamen kurcalanmış bütün parçaları teker teker sökülüp tekrar takılmış belki bazıları hasar görmüş fakat kasası yenilenmiş bir şekilde alacaksın...

Değişimini kendim yaptığım PSP'den birkaç fotoğraf;

ulas97

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 16, 2009
381
0
16
31
PSP kasasını değiştirmek iki aşamadan oluşur.Ön kasa değişimi ve arka kasa değişimi.Ön kasa değişimi 5 dakikalık bir işlemdir fakat arka kasanın değişmesi için PSP'nin bütün donanım elemanları teker teker sökülür , daha sonra yeni kasaya gene teker teker monte edilir.Arka kasa değişimi tecrübeli biri tarafından 20 dakikaya yapılır.İnternetten videoları izleyerek çok da dikkatli olarak kendin 1 saate değiştirebilirsin fakat hiç tavsiye etmem yanlış bir zorlamayla PSP'ne zarar vermen yüksek ihtimal.PSP kasasının fiyatları ise aldığın yere göre 30 ile 50 lira arasında değişir.

Ben 19 dolara aldığım şeffaf kasayı kendi piano black PSP'me kendim taktım.Yani bana maliyeti 30 lira bile olmadı.80 euroya değiştirmeyi aklından bile geçirme.Ayrıca evet yanlış anlamışsın neredeyse sıfır bi cihaz falan almıyacaksın kendi PSP'ni içi tamamen kurcalanmış bütün parçaları teker teker sökülüp tekrar takılmış belki bazıları hasar görmüş fakat kasası yenilenmiş bir şekilde alacaksın...

Değişimini kendim yaptığım PSP'den birkaç fotoğraf;

Bravo baya iyi yapmışsın. =)