Psp 200x Lcd Ekranı Anakarta Bağlayan Küçük Kablonun Soketini Parçaladım, Lehim ile Çalışır mı?

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Teknik Servis kategorisinde ulas97 tarafından oluşturulan Psp 200x Lcd Ekranı Anakarta Bağlayan Küçük Kablonun Soketini Parçaladım, Lehim ile Çalışır mı? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,028 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Teknik Servis
Konu Başlığı Psp 200x Lcd Ekranı Anakarta Bağlayan Küçük Kablonun Soketini Parçaladım, Lehim ile Çalışır mı?
Konbuyu başlatan ulas97
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ulas97

ulas97

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 16, 2009
381
0
16
31
Uzun zaman önce soketi parçaladım, ve iş görmez diye ordan tamamen temizledim. Lehim yapmaya uygun mu acaba o küçük kablonun girişi? Soket bulunmaz çünkü şimdi. Anakart değişimine de gerek yok lehim ile çalışacaksa.

ulas97

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 16, 2009
381
0
16
31
Selamlar kolay gelsin. Yaklaşık 5 yıllık bi aradan sonra aynı sorunla karşı karşıyayım, 15 yaşında düzeltemediğim psp'yi raftan çıkardım ve şimdi düzeltmek istiyorum. :D Sormak istediğim soru ise şu;

5 yıl önce internetten yeni soket almıştım bunun için.

[ATTACH=CONFIG]1326[/ATTACH] (anakart üzerindeki kırılmış soket yuvası)
[ATTACH=CONFIG]1325[/ATTACH] (yeni soket)

Bu soketi anakarta bağdaştırmak istesem, kadıköy yazıcıoğlu'nda böylesine ince bi işlemi çok pahalı olmadan yapabilecek birileri var mıdır acaba?