PSP 3000 Component 3 uçlu kablo arıyorum

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Psp Donanım kategorisinde psikoalper tarafından oluşturulan PSP 3000 Component 3 uçlu kablo arıyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,411 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Psp Donanım
Konu Başlığı PSP 3000 Component 3 uçlu kablo arıyorum
Konbuyu başlatan psikoalper
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan psikoalper
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

psikoalper

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 20, 2009
45
0
6
Arkadaşlar İzmir'de bildiğiniz psp 3004 için Composite 3 uçlu tüplü tvlerde görüntü gösteren kablo satan bir yer var mı?Gezmediğim, dolaşmadığım yer kalmadı.Eğer bildiğiniz bir yer varsa söylerseniz çok sevinirim.Bulduğum kabloların hepsi component yani 5 uçlu idi.Resimdekilerden birini arıyorum.

gümüştaş

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 12, 2008
5
0
1
47
Arkadaşlar İzmir'de bildiğiniz psp 3004 için Composite 3 uçlu tüplü tvlerde görüntü gösteren kablo satan bir yer var mı?Gezmediğim, dolaşmadığım yer kalmadı.Eğer bildiğiniz bir yer varsa söylerseniz çok sevinirim.Bulduğum kabloların hepsi component yani 5 uçlu idi.Resimdekilerden birini arıyorum.

merhaba arkadaşım bende de 5 uçlu kablodan var.25 lira ya internetten aldım.Fakat tüplü tv de çalıştıramadım.3 lüsü bir işe yarar mı bilmiyorum.Sen bulur da çalıştırırsan bana da haber ver.iyi günler.

yasco

Forum Admini
Forum Admini
Mar 27, 2008
2,430
2,492
113
39
Siteye Git
koskocaman izmiri gezmişsin ama beni bulamamışsın ben satıyorum istersen sana yardımcı olabilirim bu konuda...

psikoalper

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 20, 2009
45
0
6
nerede sattığınızı öğrenebilir miyim acaba gelip almayı çok istiyorum.Ayrıca gümüştaş kardeşim 5 uçlular lcd ve plazma tvler için tüplülerde ancak siyah beyaz bi görüntü alırsın.

Bump: tamam arkadaşlar kabloyu sahibinden.com dan 15 liraya temin ettim oyun dahil her şeyi yapabiliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...