Psp 6.35 Iso Loader Sorunu

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Rehberler\/Yeni Başlayanlar kategorisinde anegrami tarafından oluşturulan Psp 6.35 Iso Loader Sorunu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,532 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Rehberler\/Yeni Başlayanlar
Konu Başlığı Psp 6.35 Iso Loader Sorunu
Konbuyu başlatan anegrami
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan anegrami

anegrami

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 7, 2009
8
0
1
Arkadaşlar PSP'ye bugün 6.35 PRO versiyon yüklettim yalnız hafıza kartı game bölümünde çince bi şey ve prometheus iso loader var attığım oyunlar gözükmüyor oyunlarımın hafıza kartında direk görünmesi için ne yapabilirim ?

velet

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 27, 2010
5
0
1
Bu konudakileri uygula

Link:
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

anegrami

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 7, 2009
8
0
1
Arkadaşım teşekkürlerde biraz baktım iso loadere bağlı bir uygulamaymış . Kısacası ben eskiden 3.71 m33 kullanıyordum oyunlar hafıza kartında iso loader vsvs olmadan gözüküyordu tekrardan öyle olması için ne yapmalıyım ? Şimdiden teşekkürler :)

anegrami

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 7, 2009
8
0
1
Arkadaşlar peki oyunların direk menüden görünmesi için önerebileceğiniz bi versiyon varmı ?

velet

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 27, 2010
5
0
1
Arkadaşlar peki oyunların direk menüden görünmesi için önerebileceğiniz bi versiyon varmı ?
Verdiğim linktekileri yapsaydın olcaktı zaten. O program iso loader a bağlı değil. iso loader ı da kapsıyor ve oyunlar menü de görünüyor.

Bump: Bu 6.35 PRO nun yeni versiyonu. Bunda oyunlar menüde görünüyor. Bunu dene.

Link:
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

psp3004

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 6, 2009
31
0
6
Aynı sorun bendede vardı.Oyunları attığın yere ''İSO'' yerine ''ISO'' yaz.Ordaki 'I'yı unutma !! :D