Psp almak istiyorum

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Rehberler\/Yeni Başlayanlar kategorisinde volkangfb87 tarafından oluşturulan Psp almak istiyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,717 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Rehberler\/Yeni Başlayanlar
Konu Başlığı Psp almak istiyorum
Konbuyu başlatan volkangfb87
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ulas97

volkangfb87

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 9, 2012
2
0
1
38
Psp almak istiyorum ama çok fazla çeşit var yok slim yok fat yok 3002 yok 1000 2000 go bunların hangisi en ideali pes nfs gta falan rahatca takılmadan oynayabilcegim film izleyip internete girebilceğim güzel bir cihaz önerirseniz yarın alıcam şimdiden teşekkurler...

Faradrim

Super Moderator
Yönetici
Super Moderatör
Tem 11, 2008
513
21
18
38
Hepsinde aynı şeyleri yaparsın ama tavsiyem 3000 serisi almandır. Ekrandaki parlaklık vs. en iyi serisi 3000.

volkangfb87

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 9, 2012
2
0
1
38
ürünün tam adını ve kodunu yazarsan sevinirim

Bump: bide bu kırdırma falan oluyormuş cihazı aldıktanm sonra onu nasıl yapıcam ve o ne işe yarıyor??

canopsp

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 24, 2011
49
2
8
psp 3004 almanı tavsiye ederim kardeşim. bende 3004 vardı şimdi sattım.ps3 aldım aldığın pspnin versiyonu kırılmaya müsait ise kırıp kopya oyunları oynarsın kardeşim.zaten forumda detaylı bi şekilde hepsi mevcut.sen al bende sana yardımcı olurum kardeşim .kolay gelsin

ulas97

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 16, 2009
381
0
16
31
1) Her türlü psp'nin version'u kırılır dostum biz yardımcı oluruz version'u sorun yok. :)

2)Psp'ni 300x veya 200x alabilirsin fark etmez. 100x fazlasıyla kalın pek önermiyorum. :) Neden 4. rakam x ile gösteriyoruz? Çünkü o rakamın psp'nin donanımsal veya yazılımsal gelişimiyle bir alakası yok. Sadece nerede üretildiğini gösteren bir rakam. :)