PSP Çorap - PSP leriniz Üşümesin :)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Psp Donanım kategorisinde ioriyagami tarafından oluşturulan PSP Çorap - PSP leriniz Üşümesin :) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,744 kez görüntülenmiş, 32 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Psp Donanım
Konu Başlığı PSP Çorap - PSP leriniz Üşümesin :)
Konbuyu başlatan ioriyagami
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ioriyagami

jaymz90

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 20, 2009
22
0
1
36
Seni tanıyan tanıyor ioriyagami boşver takılma böyle şeylere...

Sessiz

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 30, 2008
1,965
28
48
Cote D'Ivoire
Muahahahaha. Çok komiksin :) Konuların açılma tarihlerine bakarsan kimin kimden alıntı yaptığını görürsün. Ayrıca o alıntı yapan arkadaş fikrimi sormadığı için banlandı burada ;)

Ben bu tarz şeyleri alıntı yapmam. Oke.. Beni tanı öyle yorum yaz. ;) Her zaman böyle sakin olmayabilirim :)

Bu vadimizdeki bynoname in konusu
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Bu da benim açtığım konu. Bak bakalım kim kimden alıntı yapmış ;)
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Ben yapsam yapsam yabancı sitelerden alıntı yaparım. Onları da Türkçe ye çevirerek. Tıpkı bu örneği dealextreme den alıntı yaptığım gibi. ;)
:) :06: allah da seni güldürsün kardeşim

Aklıma birşey geldi yazayım şuracıkta. Mctuna gen d3 çıkınca foruma ekliyor :D Kamilin birisi de gelip diyor ki yoshiro ve gen takımına teşekkür etmemişsiniz (kendisinin ilk mesajı ne konuya teşekkür etmiş ne başka birşey var... maksat iğnelemek yada çıkıntı olmak ) :b: Biz onlara en içten teşekkürü ediyoruz uğraşıyorlar emek veriyorlar iyi ki varlar... Adam forumları çeviriyor çeviri hatalarını düzeltiyor güncel haberleri bizle paylaşıyor. Sonuç bu... Teşekkür ederim ioriyagami.