PSP de power yanıyor ama açılmıyor...

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Teknik Servis kategorisinde zmaylov tarafından oluşturulan PSP de power yanıyor ama açılmıyor... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,747 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Teknik Servis
Konu Başlığı PSP de power yanıyor ama açılmıyor...
Konbuyu başlatan zmaylov
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Angusyoung

zmaylov

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 15, 2010
2
0
1
merhaba arkadaşlar benim 2 tane psp var biri ABD den gelme abim Biri türkiyeden Abd den gelen ınce turkıyede alına biraz kalın sorunum şu türkiye aldıgım ıkıncı el olarak kurcalarken hafıza kartında versıyonlar vardı tıkladım bırıne psp bişeler oldu sonra kapattım pılını çıkarıp açmayı denedim açılmadı ınternette araşırdım bir türlü beceremedim.r tusuna basıyorum dewamlı ama recover menüsü gelmiyor versıyon 3.71 galıba herhalde yükseltirken oldu.psp pek anlamam yenı kullanıcıyım yardımcı olurmunuz ne yapmam gerek.brick felan dıyorlar pandore bu deyımlerı anlamadım.çok ıyı pc kullanıcısıyım bu arada anlatılırsa becerebilirim yani teşekkürler yardımlarınız için şimdiden

BİgMac

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 9, 2009
57
1
8
Şimdi pspnin brick olması demek pspnin anabelleğindeki dosyalardan birine zarar gelmesi ve bundan dolayı pspnin açılmaması demektir.Senin yapman gereken işlemin adı pandora psplerin versiyonunu kırmaya ve brick pspleri düzeltmeye yarar.Senyapmak zorunda değilsin bu pandorayı sen yapacaksan sitemizde rehberler var araştırabilirsin ama bence git bir psp tamircisine götür orda brick oldu de pandora yapsınlar düzelsin.

mcFaruk

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 4, 2010
51
1
8
eğer brick olmayan pspde cfw yüklüyse kendinde pandora yapabilirsin.Version Downgrade-Upgrade bölümüne bakarsan pandora rehberlerini görürsün.

zmaylov

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 15, 2010
2
0
1
tesekkurler bılgılerınız için.şimdi arattırdım pandoro yapımını ama pek anlamadım.benım psp uygun pandoro yapımını bana link verırmısiniz.

engeych

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 17, 2008
73
4
8
45
evet bataryanı pardora yap sonra diğerine tak brik olana versiyon at

Angusyoung

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz