PSP Dosyasının Görünmemesi

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Teknik Servis kategorisinde zhadi tarafından oluşturulan PSP Dosyasının Görünmemesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,352 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Teknik Servis
Konu Başlığı PSP Dosyasının Görünmemesi
Konbuyu başlatan zhadi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sivasli

zhadi

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 23, 2012
3
0
1
35
iyi gunler. yaklasık bır aydır versıyonu 6.60 olarak kullndıgım psp 3000 i mi pc ye bagladıgımda psp klasoru gorunmuyo defalarca karta format attım hem psp dn hem pc den ama olmuyo hıcbısekılde. ıso klasorune ındırdıgım oyunların bazıları acılıyo cso oyunları acılmıyo. ılk formatı atıp tum oyunlarmı bırden yukledım ıso klasorune. tekrar pcye bagladıgımda ıse ıso veya psp klasoru gorunmuyo sorun ne olabılır

PureMusic

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 19, 2011
541
89
28
30
Cso ları iso ya çevirerek açmayı dene. Zaten normalde de cso her oyun çalışmayabiliyor ve ya kasıyor. Öbür sorun için PSP dosyası mı yok, yoksa genel olarak pc psp yi mi görmüyor.

zhadi

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 23, 2012
3
0
1
35
pc psp yi görüyor. ama psp nın kartında ıso musıc pısture psp gibi klasörlerden psp yi görmüyor. iso dosyası olusturup oyunların hepsını ısoya atıyorum cıkarıyom pc den tekrar baglandıgımda ıso klasorunu de görmüyor. psp ye virus mü bulastı bılmıyom. kartım 16 gb orjinal

PureMusic

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 19, 2011
541
89
28
30
Eğer içerisinde önemli bir dosyan yoksa şunları yapabilir misin acaba. İlk önce bilgisayardan formatla psp kartını. Sonra psp üzerinden formatla. Eskiden gezdiğim başka bir forumda da buna benzer bir sorunu böyle çözmüşlerdi.

zhadi

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 23, 2012
3
0
1
35
bende dediğini yaptım. önce psp den format attım sonra pcden sonra tekrar pspden. her ihtimali denedim olmadı.. dosyalama sistemi normal olan bi kartım daha vardı 2 gb. onuda psp ye taktım o da aynı soruna bulaştı.

PureMusic

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 19, 2011
541
89
28
30
Bence versiyonsal bi sorun olabilir ama başka bir çözüm olarak bir yerde okudum, birde şöyle bağlanma şansın varmış.

'Recovery Menü'yü aç. (PSP'yi tamamen kapatıp; yani PSP açıkken Power butonuna 5 sn kadar basılı tutup PSP tamamen kapandıktan sonra; R tuşuna basılı tutarak PSP'yi açınca Recovery Menü açılır) ilk seçenekteki Toggle USB'ye basarak USB bağlantısını yapabilirsin. '

Belki böyle sağlıklı bağlantı olabilir diye düşündüm.

Unknown

C/C++ Developer
Moderatör
Ağu 21, 2009
1,165
266
83
Bence versiyonsal bi sorun olabilir ama başka bir çözüm olarak bir yerde okudum, birde şöyle bağlanma şansın varmış.

'Recovery Menü'yü aç. (PSP'yi tamamen kapatıp; yani PSP açıkken Power butonuna 5 sn kadar basılı tutup PSP tamamen kapandıktan sonra; R tuşuna basılı tutarak PSP'yi açınca Recovery Menü açılır) ilk seçenekteki Toggle USB'ye basarak USB bağlantısını yapabilirsin. '

Belki böyle sağlıklı bağlantı olabilir diye düşündüm.
Arkadaşın cihazı 300x serisi ve 6.60 PRO CFW bu şekilde Recovery Menuye giremez. [MENTION=106019]zhadi[/MENTION] Recovery menuye VSH menüden girebilirsiniz ayrıca, USB Toggle denen seçenek bir işe yaramayacaktır çünkü USB toggle zaten default gelen bir ayardır.

Recovery menude yer alan USB Toggle seçeneği USB üzerinden ms0;/ erişimini Flash0,1,2 için değiştirmeye yarar.

Soruna dönersek, PSP ye 6.60 PRO-CFW kurun daha sonra PSP üzerinden kartı formatlayın sorunun çözülmesi gerekiyor. CSO dosya formatı Standart ISO 9660 imaj formatının sıkıştırılmış halidir. (Compressed ISO) bu nedenle büyük boyutlu CSO formatlı oyunlar PSP üzerinde yavaş çalışırlar

TheMagic6KNK

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 30, 2014
1
0
1
Aynısı Bendede Oldu. Bak Arkadaşım İlk Olarak(pc n windows xp ise)
1.bir dosyaya gir.
2. sol üst köşede araçlar diye bir yer var .oraya tıkla
3.klasör seçeneklerine gir.
4.görünüme gir.
orada dosya vew klasörler diye bir yer var . oradan'' gezgin klasörleri listesinde basit klasör görünümü görüntüleyi etkinleştir.diğerlerinin tikini sil :d
5.gizli dosya ve klasörlere gir.
oradan gizli dosya ve klasörleri göster yap.
Ve sorunun Belki çözülebilir elimden bu geldi :cool:

Sivasli1

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 9, 2015
1
0
1
Geçmiş Olsun

Kardeş aynısı bana da oldu worm (solucan) girmiş sana(o dosyaların geri dönüşü yok eğer worm ise)