PSP E1004 hakkında

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PSP Özel Firmware (Hack) kategorisinde kyzikos tarafından oluşturulan PSP E1004 hakkında başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,320 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PSP Özel Firmware (Hack)
Konu Başlığı PSP E1004 hakkında
Konbuyu başlatan kyzikos
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Unknown

kyzikos

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 10, 2013
6
0
1
45
S.a arkadaşlar...bilmiyorum belki yanlı konu açmışısımdır ancak olaya tam vakıf değilim kusura bakmayın..
Dün oğluma PSP e1004 aldım fakat malum oynuları çok pahalı...
bunu kırılması gerekiyormuş...bir kaç konuyu inceledim ama tam anlıyamadım..sorularım var ama yardımcı olursanız sevinirim...

1 kaç gb memory card almalıyım ayrıca neden bu akdar pahlılar?
2 6.60 versıyonunu kırsakta kapatılıp açıldıgında eskı halıne mı donecek?
3 bunun farklı yanı sureklı krıık kalmasının?

şimdiden tesekkur ederım saygılarımla

ProxyConan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 13, 2013
14
0
1
Birinci sorunuz için mümkün olan en büyük hafıza kartını almalısınız.Çünkü oyunlar için daha çok yer olacaktır.Pahalılığının nedenini bilmiyorum ama isterseniz sahteleri de var fakat performans konusunda sorunlu.
İkinci sorunuzun nedenide 6.60 sürümünün daha tam olarak kırılamamsaıdır.PSP'yi kapatıp açtıktan sonra oyunlar bölümünden "Fast Recovery" uygulamasını çalıştırırsanız yine CFW açılır. Kalıcı ve geçici CFW'lerin tek farkı ise birinin kalıcı diğerinin geçici olmasıdır. :) CFW yüklemenin yolu ise
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
Pro-CFW'yi indirin ve rar dosyasını PSP'nin ana dizinine açın. Daha sonra PSP'nin ana dizinine tekrar girin ve CIPL Flasher adlı dizini silin. Eğer bunu PSP'den açarsanız PSP'nizin çalışmamasına neden olabilir. Daha sonra PSP'ninizi açın ve oyunlar bölümüne gelin. Oradan Pro Update'i seçin ve X tuşuna basın ve CFW yüklenmiş olur.PSP'yi yeniden başlattığınızda aynı yerden Fast Recovery programını çalıştırmanız yeterli olacaktır. İnternetten indirdiğiniz iso ve cso uzantılı oyunları da PSP'nin ana dizinindeki ISO klasörünün içine kopyalayın. Eğer böyle bir dizin yoksa oluşturun.

e.burak69

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 10, 2013
1
0
1
35
2,4,8 ya da 16 GB memory stick lerden alabilirsin. ama sana sadece sony center den almanı tavsiye ederim. diğerleri sahte kart olavilir. gerçek olduğunu anlamak için game yazan yere gelin. oradan memory stick yazısının üstüne gelin. sonra üçgen e basın. oradan imformation seçeneğini seçin. magic gate yazısına bakın. eğer o yazının karşısında unknown yazarsa kart sahte, supported yazarsa kart gerçek demektir. 8 GB lık kartlar 60 tl. 16 GB likler ise 140 tl. bu sony center deki fiyatlardır.

kyzikos

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 10, 2013
6
0
1
45
normal SD cardlar olmuyor dımı anladıgım kadarıyla ılla kılvuzda yazanlar olmalı...memry dual bılmem ne yazıyor...sanırım onlardan almam gerekecek

muska35

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 30, 2013
5
0
1
39
e1004 6.60 kırıoz kıırıoz kapanıo güm gitti hepsi kesin bi çözüm şart

r1a9r9a0

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 20, 2013
1
0
1
Merhabalar bende 6.60 pro b10 var. C2'yi üstüne kursam olurmu? Veya bir forkı varmı performans felan...