PSP FAT Kasa Değişimi Hakkında Yardım

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Psp Donanım kategorisinde Senior_Duke tarafından oluşturulan PSP FAT Kasa Değişimi Hakkında Yardım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,650 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Psp Donanım
Konu Başlığı PSP FAT Kasa Değişimi Hakkında Yardım
Konbuyu başlatan Senior_Duke
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Senior_Duke
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Senior_Duke

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 17, 2009
8
0
1
42
PSP 1000 sahibiyim. Uzun zamandır kullanıp düşürmelerimden dolayı hem UMD kapağı biraz gevşedi, ekranında çizikler ve yoğun tozlanma oluştu.

İsteğim komple sıfır orjinal bir kasa alıp değiştirmek. Fakat orjinal kasayı nereden bulabileceğim hakkında bir bilgiye sahip değilim.
Kasa derken kapaklar tuş takımı ve o ortadaki demirimsi bölümden bahsediyorum.

Orjinal FAT psp kasayı nereden satın alabilirim? Uygun fiyat nedir?

yasco

Forum Admini
Forum Admini
Mar 27, 2008
2,430
2,492
113
39
Siteye Git
elin tornavida tutuyosa kendinde değiştirebilirsin yapman gereken bir kaç tane viday söküm yenisini takmak..

kasa istersen bende var sıfır kullanılmamış...

fiyatıda 40 tl dir...​

Senior_Duke

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 17, 2009
8
0
1
42
Üstad cevabınız için teşekkür ederim. Ben kasa işini yaz sonu eylülde değiştirmeyi düşünüyorum. Malum psp plajda yeni kasası tekrar mAhvolmasın. Elim tornavida tutuyor ama kasayı çıkartamadım bir türlü. 3 tane vida var sökülmesi gereken söküyorum ama kadayı bişeyler tutuyor. Aslında benim derdim bu sizdeki kasaya metal bölümde dahil mi? Yani o metalik bölüm düşmeden dolayı biraz kötü oldu. Ben onuda değiştirmek istiyorum. Yani psp'yi komple soyup sadece mekanızma kalsın diğerlerini sıfır takıyım. Cevaplarsanız sevinirim.

yasco

Forum Admini
Forum Admini
Mar 27, 2008
2,430
2,492
113
39
Siteye Git
ozaman şöyle yapalım sen cihazı kullan daha sonra bana getir ne gerekiyosa nesi değişicekse ben değiştirim sana...​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...