Psp Go!Cam

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Psp Donanım kategorisinde Wampirjikx tarafından oluşturulan Psp Go!Cam başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,053 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Psp Donanım
Konu Başlığı Psp Go!Cam
Konbuyu başlatan Wampirjikx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan PessimisticAttack

Wampirjikx

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 1, 2009
156
0
16
36
Arkadaşlar kullanan varsa bi bilgi verirse çok makbule geçer!
Ben kullanamıyorumda!!
Yani program mı var ki veya net varken mi baglanıp kendi kendine mi güncelleyip kuruyor !! ?

crazyknight

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 26, 2009
49
0
6
35
Arkadaşlar kullanan varsa bi bilgi verirse çok makbule geçer!
Ben kullanamıyorumda!!
Yani program mı var ki veya net varken mi baglanıp kendi kendine mi güncelleyip kuruyor !! ?
bildiğim kadarıyla hiçbi program vb yok flash bellek usulu tak çalıştır olması lazım

Wampirjikx

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 1, 2009
156
0
16
36
saol yorum için camera arzalıymış garantiye veriyorum Hiç daha kullanamadım içim gidio İnvizimals Oynayamadım bi Kuzu Kuzu yatıyor Camera :13:

crazyknight

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 26, 2009
49
0
6
35
bende bi ara o invizimals e takmıştım tam alcaktımki :D kriz teğet geçti iş battı parasız kaldık :p

Wampirjikx

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 1, 2009
156
0
16
36
Hyr adamlar ÇAtır çatır oynuyolar sadece dalgasını yapman lazım onuda al şekli Yazıcıdan çıkar oyna

Wampirjikx

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 1, 2009
156
0
16
36
PSP GO!Cam çalışıomuş benim enerji veren bi yeri tıkalıymış civi yardımıyla kazıdım çalışıor ve invizimals oynuyorum sssssüüüüüüüüüüppppppeeeeeeerrrrrrrrrr oyunmu hakketen :D:D:D

McTuna abimizin oyunun altına koymuş oldugu sahayı gri yerlerini siyaha boyayarak çıkartınızda aynı ebatlarda oluyor ve süper oluyor

PessimisticAttack

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 26, 2009
95
0
6
Siteye Git
PSP GO!Cam çalışıomuş benim enerji veren bi yeri tıkalıymış civi yardımıyla kazıdım çalışıor ve invizimals oynuyorum sssssüüüüüüüüüüppppppeeeeeeerrrrrrrrrr oyunmu hakketen :D:D:D

McTuna abimizin oyunun altına koymuş oldugu sahayı gri yerlerini siyaha boyayarak çıkartınızda aynı ebatlarda oluyor ve süper oluyor
PM ile sana söylemiştim bununla ilgili birşeyler :)