Psp joystick kendiliğinden hareket ediyor

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Psp Donanım kategorisinde lastking61 tarafından oluşturulan Psp joystick kendiliğinden hareket ediyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 9,695 kez görüntülenmiş, 21 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Psp Donanım
Konu Başlığı Psp joystick kendiliğinden hareket ediyor
Konbuyu başlatan lastking61
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan can791

P4MDUT

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 27, 2008
7
0
1
aynı şey bende de vardı yazın parça değişimi yaptırdım düzeldi ama 1 aydır aynı sorun tekrardan var kısacası parça değişimi bana kısa vadede çözüm getirdi,şimdi o takılmalar olunca ekranla joystick arasındaki bölmeye bastırdığımda bu takılma duruyor ve bu takılmalar psp yi salladıkça oynadıkça vs. durumlarda tekrarlanıyor kendimce bundan çıkardığım sonuç anakarttaki bi temassızlıktan kaynaklanıyor ama donanımsal olarak bilgim ve deneyimim olmadığından el atma cesaretinde bulunamıyorum, kendimce yaptığım çözüm joystick arasına kürdanı ezip oynamayacak şekilde en ortada tutturuyorum yön tuşlarıyla idare ediyorum, senin sorunun farklı olabilir şunuda ekliyeyim parçayı doğubankta değiştirdim, aradım taradım iyi usta birini buldum piyasada sahte orjinal olduğunu idda ediyorlar değiştirmeye niyetin varsa ara değerlendir bide bişey daha ekliyeyim parçaya hiç bi yer hiçbir şekilde garanti vermiyor.

50_ugurkan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 6, 2010
47
0
6
45
aynı sorun bendede var istanbul pendikteyim bana yardımcı olacak sağlam bi arkadaşım yokmu.ücreti ile tabiiki

Bump: pspmin joysticki kırılmıştı bende yaptırmıştım.fakat kendi kendine hareket ediyordu.sonundada tekrar kırıldı.ve dahası kendi kendine hareket ediyor yine joysticksiz..bana yardımcı olacak güvenilir bi arkadaş arıyorum..yardımcı olurmusunuz yada yardımcı olacak bi arkadaş tanıyormuusnuz bana yakın olan..istanbul pendikteyim ben

carizmaali

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 8, 2011
9
0
1
Benim joystickte bozulmuştu içini açıp pas sökücü sprey sıktım o kuruduktan sonra sapasağlam oldu.

copuq58

life is graffiti
Kayıtlı Üyemiz
Eki 14, 2009
23
0
1
Benim joystickte bozulmuştu içini açıp pas sökücü sprey sıktım o kuruduktan sonra sapasağlam oldu.
Pas sökücümü ? Dostum kısa devre yapar psp ayrıca pas sökücü ile joystick in ne alakası var hadi sıktın mutlaka bir sıkıntı yaratır .

BlackHuman

Erişim Engelli
Eki 14, 2011
5
0
1
35
Benim psp de de var kardeşim psp nin üstüne gazoz dökmüştü tam o tuşların olduğu yere ertesi gün bi açtım ki kendi kendine hareket ediyor tuşların arasında şire kurumuş tuşa basınca çıt çıt sesler geliyodu 2 hafta psp yi hiç kullanmadım düzelmişti 2 ay hiç sorun çıkarmadı ama şimdi yine başladı menünün sol üst köşesinde takılı kalıyor psp nin içini açıp kalan şireleri temizlemeyi düşünüyorum inşallah bişey olmaz

playstation

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 4, 2009
124
7
18
45
analog koldakı ıletkenlerden bu sıkıntıyı yapar sonuc ıse ınce bır ıscılık ıster serı baglantıyla yapılır karabukte yasıyorum aynı sıkın tıyı yaptı psp m burda yapan bıyer buldum ıstersenız tel nosunuda yazarım 3 yıldır kullanıyorum tas gıbı oldu makına

phoenixugur

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 24, 2010
94
0
6
37
Arkadaşlar elimde psp 2000 için yedek joistikler var istanbul gaziosmanpaşada oturuyorum tanesi 10 tl den alabilirsiniz.

No_Mecry

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 1, 2012
113
6
18
27
üstüne gazoz vb. şeyler döküldüyse analogo sağ tarafa alıp ordaki kalan boşluğa kulak temizleyicine kolonya döküp temizle bişeyi kalmaz

ulas97

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 16, 2009
381
0
16
31
Version'un 6.60'sa bende de aynı sorun geçerli. 6.35 ten 6.60 a çektiğim zaman problem başladı. Version kaynaklı olduğunu düşünüyorum. 6.60 tan 4.00'a indirmeye çalışırken brick ettim o ayrı konu. :D