crackıng Kayıtlı Üye Kayıtlı Üyemiz Eyl 4, 2010 21 0 1 31 Eyl 8, 2010 #21 Güvendiğin birisi varsa elektronikten felan anlıyan vardır bulursun sen ya ben elden almak istiyorum
Kaplanck Kayıtlı Üye Kayıtlı Üyemiz May 26, 2009 10 0 1 32 Eyl 9, 2010 #22 Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. Burdaki PSP'ye ilk safyadaki linkteki beyaz kabı taktım. Kendim taktım. Bu nedenle ne kadar tutar bir fikrim yok. Ama orjinalle hiç bir farkı yok.
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. Burdaki PSP'ye ilk safyadaki linkteki beyaz kabı taktım. Kendim taktım. Bu nedenle ne kadar tutar bir fikrim yok. Ama orjinalle hiç bir farkı yok.
Majestic The Flash Uploader Kayıtlı Üyemiz Ağu 25, 2010 191 0 16 36 Siteye Git Eyl 23, 2010 #24 Bilene kolay bence elinde oynayarak heba etme zaten aldığın yerde 10 dakikadan kısa bir sürede rahatca takarlar ben ilk takışımda fat psp kapağının arka memory stick yuvasını kırmıştım yan şeritleri şimdi rahatlıkla takıyorum ama yinede heba etme .
Bilene kolay bence elinde oynayarak heba etme zaten aldığın yerde 10 dakikadan kısa bir sürede rahatca takarlar ben ilk takışımda fat psp kapağının arka memory stick yuvasını kırmıştım yan şeritleri şimdi rahatlıkla takıyorum ama yinede heba etme .