Psp Mavi Ekran

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PSP GO - 300x V3 Destek kategorisinde mstk2121 tarafından oluşturulan Psp Mavi Ekran başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,135 kez görüntülenmiş, 38 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PSP GO - 300x V3 Destek
Konu Başlığı Psp Mavi Ekran
Konbuyu başlatan mstk2121
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan berkayaydin

ulas97

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 16, 2009
381
0
16
31
Psp açıkken pili çıkart. Psp'nin kabaca resetlenmesini sağla. Olmadıysa psp'yi açık bırak ve şarj bitene kadar açık tut. Bu tür reset işlemleri dene.

Psp açıkken pili çıkarttın olmadımı? Tekrar yap. 5-10 defa uygula. Düzelecek.

asasbjk12

Erişim Engelli
May 17, 2009
164
1
18
30
Hep Mavi Ekranda Kalıp Menu gelmıyorsa Yarı Brickdir.

Psp modelını falan yazarsan yardımcı oluruz belkı pandora yaptırırsın.

david16

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 19, 2011
721
12
18
asasbjk12 dostum yanlış biliyorsun yarı brick de PSP siyah ekranda kalır sadece recovery menü açılır ama 6.35 Tam kırılamadığı için recovery e giremez. PSP modeliniz date codeniz nedir. ve önceden hangi versiyonu kullanıyordunuz belki 6.20 kullanıyordunuzda yanlısıkla 6.35 pro kurmus olabilirsiniz.

asasbjk12

Erişim Engelli
May 17, 2009
164
1
18
30
ılovex evet dediğin olabilir ama senınde yanlısın var :D Denemistim ondan soyluyorum

6.20 ye 6.35 pro kurarsa Programı actıgında unknown versiyon gibi birşey yazar bende ne yazdıgını hatırlayamadım cok oldu.Sonra XMB ye Doner.

Arkadaşım psp modelını ve date codeyi buraya yaz sen

seylat

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 26, 2008
80
1
8
Siteye Git
Bunu şahsen yaşamış biriyim :D Aynısı benim beyaz pspgo ya olmuştu. Çook uzun bekledikten sonra geliyordu menü filan. Daha sonra ise aşırı kasma oluyordu(Ağır çekim gibi bi şey :b: ). Menü geldiği zaman ağır çekim gibi bi şeyi yaşamış olman gerekiyor. oradan zar zor 6.35 pro b-5 kur (prouptader'den ). Sonra VSH menüyü aç. Ordan XMB clock Cpu plugini 333/116 veya default yap. Olmadı 3-5 kere kapat aç bataryadan. Asasbjk12 cevaplamıştı aynısını bana

demircibarbar

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 26, 2010
7
0
1
Aynı sorun bendede oldu kardeşim.Götürdüm sony mağazasına.Garanti ile yeni psp geldi.