Psp Syphon Filter Logan's Shadow Turnuvasi

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PSP Haber Bülteni kategorisinde oyuncubaba tarafından oluşturulan Psp Syphon Filter Logan's Shadow Turnuvasi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,528 kez görüntülenmiş, 27 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PSP Haber Bülteni
Konu Başlığı Psp Syphon Filter Logan's Shadow Turnuvasi
Konbuyu başlatan oyuncubaba
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan OriginalGangsta

crazyery

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 24, 2011
26
0
1
37
Arkadaşlar ne gerek var sadece online için 1,5 GB harcamaya.180 M Cmobat Ops var.Onu indirin.Mis gibi oyun.Hele kontrolleri Advanced'e alınca daha rahat oluyor.Combat Ops oynamak isteyenler ben burdayım.
ben varım combat ops var bende de nickim crazyery ayrıca denk gelirseniz controllab adlı bölümü ben yaptım oynayın güzeldir :D

dikeyim

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 28, 2011
15
0
1
34
Bende oynucam iniyo combat ops ondakiler gelin kapışak :haydar:

emrah85

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 1, 2009
530
5
18
40
ŞİMDİ BAŞLADIM İNDİRMEYE 30 DAKİKAYA ARANIZDAYIM:party:
nickim bati_gol

iso9000

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 26, 2010
11
0
1
Kardeşler başlığı turnuva değil online oyuncu grubu diye değiştirelim psp'ye bakılmıyo artık bari biraz yükseltmeye çalışalım konuyu başlatan arkadaş herkes nickini yazsın sende anakonuya ekle herkes arkadaş eklesin aramızda oynarız bide mic desteği var bende psp 3000 var konuşarak oynayabiliriz

OriginalGangsta

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 30, 2011
11
1
1
nickim: OriginalGngsta
yaklaşık 1 yıldır psp kullanmama rağmen daha dün akşam internete yeni bağlayabildim. psn ye üye oldum.
syphon filter logan's shadow da oynuyorum. :)

-
online oynamak için hiç bir ek işlem yapmadım. 6.60 pro b-9 kullanıyorum. direk girdim multiplayer dedim. ad hoc dan bağlandım.