PSP Taktığımda gelen hata!

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Teknik Servis kategorisinde PrednizoN tarafından oluşturulan PSP Taktığımda gelen hata! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,360 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Teknik Servis
Konu Başlığı PSP Taktığımda gelen hata!
Konbuyu başlatan PrednizoN
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ndspsp

PrednizoN

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 8, 2012
2
0
1
56
arkadaşlar Oyun indiredim ve bunları PSP ye atmak istiyorum.USB kablosunu taktım PC ye fakat Hata geldi.Hatada şu; " Windows - Disk Yok > Exception Processing Message c0000013 Parametres 75b4bf7c 4 75b4b7c 75b4b7c "

Ayrıca G: ye bastığımda sürücüye disk yerleştirin diyor.Kullandığım bilgisayar Exper Laptop Ve Wİndows XP.

Ayrıca PSP 3004 slim kullanıyorum.

ndspsp

Erişim Engelli
Eyl 11, 2010
125
1
18
Format CD m vs. vs. yok.
PC ye format atma sakın CD falan diyorsun, hafıza kartının iletkenlerini hafifçe diş fırçasından birazcık sert bir aletle temizle, olmadı kartın ön yüzüne ufak bir parça kağıtla PSP içine takmayı dene, kart orijinal değilse tam oturmayabilir, hafıza kartlarını dikkatli kullanmalısın.

Bump: USB kablosundan da kaynaklanıyor olabilir, USB kablosunu değiştir veya kart okuyucuya tak öyle dene( PC nin kart okuyucusu haricinde dene ) , durduk yere kolay kolay bozulmaz kartlar.