Psp tuş sorunu

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Teknik Servis kategorisinde murtiturti tarafından oluşturulan Psp tuş sorunu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,874 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Teknik Servis
Konu Başlığı Psp tuş sorunu
Konbuyu başlatan murtiturti
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Eyüp Erçin

murtiturti

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 3, 2009
37
0
6
30
********************************************************************************

Sa beyler izninizle bir sorum var psp tuşuyla ilgili 2 hafta önce psp ile oyun oynuyodum ve psp yi kapattım yerine koydum 2 hafta sonra aldım üzerine hiçbirşey dökülmedi darbe almadı ama sadece sağdaki üçgen daire x ve kare tuşları çalışmıor.

bu arada tn-d versiyonunu yaptıktan sonra oldu restorede edilemiyor çünkü x tuşu basmadığı için bi yere giremiyor

berkayaydin

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 11, 2011
59
0
6
42
önceden içini hiç açtınmı açtıysan sen büyük ihtimalle o kabloları oynatmış sındır

ama eğer açmadıysan psp nin kendisinde bir sorun da olabilir SONY servisine götürmeni öneririm

sbg

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 10, 2010
2
0
1
bendede aynı kadeşim nasıl düzelt cez ya şmdi uraşamam sonyle

ekrm

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 9, 2011
152
0
16
31
ilginc :D ama darbe almadına eminmisin 2 hafta cok uzun süre .

coce

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 19, 2014
1
0
1
Abi yha mesajdan 2 sene gecmis ama bendede ellemedim aynisi oldu
Sonye git falan ugrasamam cözüm lütfen :(

ferhanANK

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 23, 2008
5,918
888
113
39
PSLAND:)
Abi yha mesajdan 2 sene gecmis ama bendede ellemedim aynisi oldu
Sonye git falan ugrasamam cözüm lütfen :(
Kardes eger anliyorsan icini acip kontrol et.Yapamazanda herhangi bir servise goturmen yeterli:)

Отправлено с моего GT-N7100 через Tapatalk

blacktree

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 10, 2014
2
1
3
forumu arayın çözümü anlatmıstım: ...arkadaşlar sorun çözüldü,oyun açıldığında tuşlar bozuluyordu kitleniyordu... sorun donanımsal yani recovery menu felan uğraşmayın, bu tuş kitlenme probleminin çözümünü başka sitelerde göremedim boşuna aramayın,google aramasında psp buttons diye arayınca ingilizce bir sitede çözümü yazmışlar ama vidaları sökmeniz gerekiyor ve dış kapakları çıkartırken kapak zarar görebiliyor çünkü 1 adet iç vida var dışardan farkedilmiyor,o yüzden usta birine yaptırın bence,sorumluluk kabul etmiyorum. Google çevirisini aşağıya ekliyorum türkçe, ingilizce sitenin adresi ise:
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

1-üstteki 2 vidayı sökün ve ön kapağı çıkartın(soldaki 2 vidayı,alttaki 1 vidayı ve pilin arkasındaki vidayı çıkartmanıza gerek yok galiba emin değilim)
2-home-start düğmelerinin olduğu yerde çubuk film gibi tuş plastiği var,onu çıkartıp temizleyip geri koyacaksınız(plastiği tam çıkartmayın yapışkanı gitmesin yoksa sabit durmaz yine aynı sorunu yaşarsınız).Plastiği fazla çekmeyin devre bağlantısı kopar yoksa. Sitedeki çocuk galiba tornavidayla paslanmış çürümüş yerleri temizlediğini söylemiş ama anlamadım benimkinde pas çürük yoktu yinede aşağıdaki site çevirisini okuyun.
3-Plastiği geri eski yerine sabitleyip kapağı kapatın vidaları takın
4-En sağlıklısı tamirciye değiştirtmek yoksa psp zarar görebilir.

mahirr

Erişim Engelli
Şub 11, 2014
12
2
3
arkadaslar benim tuşlar iyice föllöş oldu x tuşu + oldu o derece :D neresinde nasıl bi sorun olabilir kare tuşumda da aynı sorun var söylediğim sorunu yaşayan arkadaşlar varsa bana yardım edebilirler mi ?