PSP'de Internet Bağlantısı[Resimli Rehber][Wireless]

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Rehberler\/Yeni Başlayanlar kategorisinde herosaint tarafından oluşturulan PSP'de Internet Bağlantısı[Resimli Rehber][Wireless] başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 40,591 kez görüntülenmiş, 49 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Rehberler\/Yeni Başlayanlar
Konu Başlığı PSP'de Internet Bağlantısı[Resimli Rehber][Wireless]
Konbuyu başlatan herosaint
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Unknown

Sinaxramax

Spoony Experiment
Kayıtlı Üyemiz
Nis 15, 2009
845
0
16
31
Güzel olmuş ama bir konuya daha değinseydin daha güzel olurdu. Ben pspimde wireless ile modemi buluyorum ama NOT SUPPORTED yazıyor ve bağlanamıyorum... Bunu nasıl çözebilirim? Ps3'te bağlanıyor ama Pspde bağlanmıyor.

memolii

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 21, 2009
53
2
8
33
benim versiyon 5.51 pes 2009 var bende umd peki pspde wireless acık kalırsa otomatik versiyon yükseltmez dimi yada internette gezsem yada online oynadıgımda ???

aliberke123

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 19, 2010
79
0
6
ya bende de modemi bulunca Not supported diyo yalnız internet bizim evde değil komşu ile kullanıyoruz (şuan sinyal %87)

Cansener

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 7, 2009
2
0
1
38
çok saol dostum aradığım şey buydu yapamadım bitürlü baktım tüm sitelere ama seninki gibi güzel anlatan yok:rckr:

hitpazar

Erişim Engelli
Ocak 24, 2010
9
0
1
ya arkadaşlar beneim bir sıkıntım var ben eskiden internete dediğiniz şekilde giriyordum ama son 1 senedir modemi görüyor psp ama bağlanmıyor üstüne tıklanmıyor Security altında Not Supported yazıyor daha önce böyle birşey yoktu ama başka modemlere giriyor psp lütfen yardım edermisiniz ???

SAVCI

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 7, 2011
1
0
1
system settingsde hicbirşeye ellememeliyim dimi arkadaşlar ?

Turk_Che

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 22, 2011
1
0
1
43
aşağıdaki gibi bir hata verdi bu PSP olayında yeniyim yardımcı olabilirmisiniz?

Commucication with the server failed. A DNS error has occurred (80410416)

fasdinbadas

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 4, 2010
14
0
1
30
yha arklar psp de internet sayfalarını coğunu düzensiz bi şekilde acıo bu sorunu nasıl çözebilirim veya psp için bi explorer filan varsa cok işime yaradı opera mini gibi telefonda gayet güzel ama psp ye uyumdiil diye biliyorum bir bilginiz varsa bu konuda yardımcı olun lütfen