PSP'de micro sd kullanabilirsiniz

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Psp Donanım kategorisinde pofpor tarafından oluşturulan PSP'de micro sd kullanabilirsiniz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,287 kez görüntülenmiş, 26 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Psp Donanım
Konu Başlığı PSP'de micro sd kullanabilirsiniz
Konbuyu başlatan pofpor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ioriyagami

ali_ihsan21

Erişim Engelli
Eyl 8, 2009
31
0
6
47
Ben beklemedeyim PSP-go'ya m2 alıcam 16 GB, muhtemel ikinci el bir şişko PSP fiyatı olacak ama olsun :a068:

labrodorit

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 16, 2009
7
0
1
Aynı team class 6 8gb kartlarla aynı sistem bende de var fakat küçük dosya aktarımında çok yavaşlıyor büyük dosyalarda .iso vs sıkıntı yok.Yazma hızı iyi fakat okuması yavaş sandisk memory sticke göre pspden yaptığım hız testleri de bunu gösteriyor.Ama fiyat olarak daha ucuza geliyor.

axonlab

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 14, 2008
10
0
1
40
Arkadaşım ben birşey sormak istiyorum, bu "dealextreme" sitesinde alışveriş yapma kıstasları neler? Paypal hesabımı kullanmak lazım yoksa normal kredi kartı yada banka hesap kartıylada alışveriş yapabiliyormuyuz ve "Free Shipping" ürünler Türkiye dahil heryeremi geçerli ücretsiz kargo gelmesi.

pisho

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 12, 2008
44
0
6
40
Siteye Git
Arkadaşım ben birşey sormak istiyorum, bu "dealextreme" sitesinde alışveriş yapma kıstasları neler? Paypal hesabımı kullanmak lazım yoksa normal kredi kartı yada banka hesap kartıylada alışveriş yapabiliyormuyuz ve "Free Shipping" ürünler Türkiye dahil heryeremi geçerli ücretsiz kargo gelmesi.
şuan sadece paypal geçerli.

standart bir paypal hesabı açın, ardından eğer kredi kartınız varsa onu paypalınıza entegre edebilir ve alışveriş yapabilirsiniz.

Benim gibi kredi kartınız yoksa, başka bir paypal kullanıcısından size para yollamasını talep edersiniz, sonra size yolladığı paranın karşılığını, siz havale yöntemiyle ona ayrıyetten geçersiniz.

Sonra paşa paşa alışveriş yaparsınız.

Bu arada paypalınızın verified olmasına da gerek yok bu söylediğim 2. yolla.

Ayrıca alışverişinizi şu link üzerinden yaparsanız bana da faydanız dokunmuş olur;

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
[refli linkim]

pofpor

Arsenal
Moderatör
Eki 7, 2008
728
3
18
Siteye Git
Paypal hesabı açtırman gerekiyor(güvenli alışveriş için) Hiç zor değil. Kredi kartın varsa paypal'a kısa bir sürede üye olup kredi kartını tanıtman gerekiyor. Sonrasında ise alış veriş seni bekliyor. Satın aldığın ürünleri "paypal ile öde" seçeneğinden alıyorsun. Adres bilgileri vs... sonra ürünün eline ulaşması 15-20 gün sürüyor. Bütün ürünler ücretsiz postalanıyor. PTT yolu ile ürün sana teslim ediliyor. Ayrıca ürün takibini de internet üzerinden yapabilirsin. Ben 4 defa alış veriş yaptım ve hepside elime ulaştı.

axonlab

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 14, 2008
10
0
1
40
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için, sitede ilgimi çeken birkaç şey var alışveriş yapılabilir demekki sizlerinde ordan alışveriş yaptığını öğrenince dahada güven duydum.