PSP'den anlıyan arkadaşlarımız yardımcı olabilir mi ?

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PSP Özel Firmware (Hack) kategorisinde enes2331 tarafından oluşturulan PSP'den anlıyan arkadaşlarımız yardımcı olabilir mi ? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,783 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PSP Özel Firmware (Hack)
Konu Başlığı PSP'den anlıyan arkadaşlarımız yardımcı olabilir mi ?
Konbuyu başlatan enes2331
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan hazretidentist

enes2331

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 2, 2013
3
0
1
Merhaba. Arkadaşlar elimde bi psp var. Yeğenim'e ait ve ben ona söz verdim oyun yükliyecem falan diye.Psp'sinde god of war yüklüydü ve sorunsuz çalıştırıyordu makina. Malum çocukta aynı şeyleri oynamaktan sıkılmış ver bi bakıyım dedim. Tam 1.5 gündür uğraşıyorum inanın bi sonuca varamadım. Sorunsa şu;

Tekken 6 ve pes 2012 attım could not game falan diyodu. Versiyon 3.71 m33-2 psp-1004. Herhalde güncelleme sıkıntı yaratıyordur dedim. Update girdim 31 mb bişey indirdi falan kurulumda sorun yaşadım The Memory Stick could not be read ve birsürü şey yazıyordu. 1.5 gün araştırdım olmadı. Sonra 3.71 den sonraki versiyonların hepsini tek tek manuel deniyim dedim, gene olmadı aynı hata yine.Sorunu bir türlü çözemedim.Bütün ayarlarıyla oynadım recovery moda girdim herşeyi enabled yaptım VSH menüden bişeyler yaptım oyun açıldı fakat yüklemede yaşadığım sıkıntı aynen burdada oluyordu The Memory Stick hatası. Anlıyan arkadaşlarımız bi yardımcı olursa çok çok sevinirim çünki makineyi parçalamak üzereyim.:killer:

Unknown

C/C++ Developer
Moderatör
Ağu 21, 2009
1,165
266
83
Merhaba ben yardımcı olcam öncelikle, 3.71 M33 ve serisi çok eskidi tavsiyem 5.50 ve üzerinde bir CFW kullanman aşağıda 6.60 PRO CFW var bunu kurmadan önce 6.60 OFW yüklemelisin

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

enes2331

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 2, 2013
3
0
1
Konuyu daha açarmısın kardeşim 6.60 OFW de link atabilirmisin ?

hazretidentist

Est Sularus Oth Mithas
Super Moderatör
Ocak 6, 2012
1,455
6,144
113
MotherBoard
6.60 OFW'yi indir.PSP'nin hafıza kartında GAMES klasörünün içine at.

Daha sonra buradan
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
6.60 PRO CFW dosyalarını yine GAMES klasörünün içine at.

PSP'den 6.60 OFW'yi kur.Daha sonra 6.60 PRO CFW'yi yükle.İşlem bu kadar.PSP'i kapattığında CFW versiyonu gitmektedir.Bunun içinde PSP'yi her açtığında önce 6.60 PRO CFW'yi çalıştır daha sonra oyunlara gir.