PSP'nizde Flash Oyun Oynayın [Videolu Rehber]

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Rehberler\/Yeni Başlayanlar kategorisinde Perry the Platypus tarafından oluşturulan PSP'nizde Flash Oyun Oynayın [Videolu Rehber] başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,308 kez görüntülenmiş, 32 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Rehberler\/Yeni Başlayanlar
Konu Başlığı PSP'nizde Flash Oyun Oynayın [Videolu Rehber]
Konbuyu başlatan Perry the Platypus
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Perry the Platypus

noelbaba

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 18, 2010
6
0
1
38
hacım sana zahmet bana çalışan bi mario bulabilirmisin :help:

eziqq997

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 8, 2011
14
0
1
40
Siteye Git
Arkadaşım eline sağlık ama uğraştığın şey uğraşmaya değmez çünkü her oyunu çalıştırmıyo yani sen kendi çapında paylaşım yapmışsın ama emek filan diyosun zaten beğenen teşekkür eder ben şimdiye kadar paylaşım yapmadım ama bunları psp aldığımdan 2-3 gün sonra kurcaladıkça herşey bulunuyo zaten Triple Town.swf i çalıştır gel bana her türlü psp de çalıştırmaz zaten uğraşmayada değmez ama eline sağlık bu kadar yorumun üstüne bi teşekkür edeyim bide emege saygı lafını sürekli kullanma bence insanlar senden ve paylaşımlarından uzaklaşabilir . ben bir programla uğrasıyorum psp de her türlü yüksek ramli oyunları falan calıştırmak için eger basarırsam sana atarım oyunu gerekirse sitedede zaten görürsün eline sağlık.

Perry the Platypus

Ornitorenk Perry
Kayıtlı Üyemiz
Nis 21, 2011
262
4
18
hacım sana zahmet bana çalışan bi mario bulabilirmisin :help:
Tabikide dostum

Bump:
Arkadaşım eline sağlık ama uğraştığın şey uğraşmaya değmez çünkü her oyunu çalıştırmıyo yani sen(1) kendi çapında paylaşım yapmışsın ama (2)emek filan diyosun zaten beğenen teşekkür eder ben şimdiye kadar paylaşım yapmadım ama bunları psp aldığımdan 2-3 gün sonra (3)kurcaladıkça herşey bulunuyo zaten Triple Town.swf i çalıştır gel bana her türlü psp de çalıştırmaz zaten (4)uğraşmayada değmez ama eline sağlık bu kadar yorumun üstüne bi teşekkür edeyim bide (5)emege saygı lafını sürekli kullanma bence insanlar senden ve paylaşımlarından uzaklaşabilir . (6)ben bir programla uğrasıyorum psp de her türlü yüksek ramli oyunları falan calıştırmak için eger basarırsam sana atarım oyunu gerekirse sitedede zaten görürsün eline sağlık.
1- Kendi çapımda bir paylaşım yaptıysam niye mcpsp halkı beğen butonuna bastı ?
2- İnsanın kendinin yaptığı çalmadığı herşey emektir.Şuan yazdığım bu yazı bile bir emek.
3- Ben kurcalasanız bile bulamassınız gibi birşey demedim.
4- Demek ki uğraşanlar var
5- Dikkate almaya çalışırım...
6- Çalışmanda başarılar dilerim...