PSX - Street Fighter Ex Plus Alpha Tek Link (Konvertlenmiş)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Psp PS1 Oyunları kategorisinde skullmonkeys tarafından oluşturulan PSX - Street Fighter Ex Plus Alpha Tek Link (Konvertlenmiş) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,280 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Psp PS1 Oyunları
Konu Başlığı PSX - Street Fighter Ex Plus Alpha Tek Link (Konvertlenmiş)
Konbuyu başlatan skullmonkeys
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan saint1903

skullmonkeys

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 26, 2011
304
10
18
Evet değerli kardeşlerim playstation1 de bu oyunu oynamayan varsa çok büyük ayıp etmiştir. Bu oyunu playstation1 de oynamamak, playstation1 konsoluna çok büyük hakarettir. yanılmıyorsam bundan 12 yıl evvel 1998 veya 1999 yılında bu oyunu oynamaktan parmaklarım büzüşmüştü. orjinali hadouken ama halk dilindeki adıyla aduket çekmekten sağ ve sol başparmaklarımı kullanamaz oldum. ve 12 yıl aradan sonra Türkiye nin en büyük ve dünyanın sayılı psp sitelerinden mcpsp sitesinde benim için çok değerli bir oyun olan Street fighter ex plus alpha oyununu siz değerli kardeşlerimle paylaşmak gerçekten çok güzel bir duygu. Oyun içi müziklerinin ne kadar iyi olduğunu söylemeye gerek yok. kesinlikle oynamanızı öneriyorum . Tamamen kendi uploadım olduğunu söylemeliyim. neyse lafı fazla uzatmayalım. Bütün kardeşlerime keyifli oyunlar diliyorum

Linkten indirdiğiniz rarlı dosyayı klasöre çıkartıp direk PSP/GAME klasörüne kopyalayın

Test: 6.35 pro-b2 ve 6.35 pro-b3' te denendi çalışıyor. herhangi bir sıkıntı yok

Link:
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Şifre: skullmonkeys

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

next-urla

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 27, 2010
35
3
8
saolasın eline sağlık sorunsuz çalışıyor bu oyunları tam ekran oynayabiliyormuyuz acaba

Cihan Ünlü

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 26, 2011
1,252
23
48
34
home tuşuna bas other setting den full screen i seç kardeşm ekran tam olucak

skullmonkeys

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 26, 2011
304
10
18
Asıl ben teşekkür ediyorum değerli kardeşim . upload ettiğim oyunlar benimde severek oynadığım oyunlar ve sizlerinde keyif alacağınızı tahmin ettiğimden dolayı paylaşıyorum ve bu paylaşımlar Allah izin verirse devam edecektir. oyunlarla ilgili bir sıkıntı olduğu zaman çekinmeden söyleyebilirsiniz

Turhan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 13, 2010
769
1
18
Güzel paylaşım,çektim hemen :) Abi durmak yok daha çok Psx bekliyoruz.

kurt26

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 9, 2010
847
13
18
Siteye Git
psxde Street Fighter alpha 3 öneririm dünya turu bölümü var.
eskiden çok oynardım 2 ,3 adam birden saldrıyor ve bazı görevler var.
PSX - Street Fighter Ex Plus Alpha bununda trial bölümünde süper kombolar var.

brain

hoCA ÖgRenciye YeniİLdi *
Eki 19, 2009
755
1
18
36
loading kismi can sıkıcı olsada arkadaşlarla delice ooynadiğim oyundu sağlam oynarim rakibime ayak bagi olmam :)