- Ocak 26, 2011
- 304
- 10
- 18
Evet değerli kardeşlerim playstation1 de bu oyunu oynamayan varsa çok büyük ayıp etmiştir. Bu oyunu playstation1 de oynamamak, playstation1 konsoluna çok büyük hakarettir. yanılmıyorsam bundan 12 yıl evvel 1998 veya 1999 yılında bu oyunu oynamaktan parmaklarım büzüşmüştü. orjinali hadouken ama halk dilindeki adıyla aduket çekmekten sağ ve sol başparmaklarımı kullanamaz oldum. ve 12 yıl aradan sonra Türkiye nin en büyük ve dünyanın sayılı psp sitelerinden mcpsp sitesinde benim için çok değerli bir oyun olan Street fighter ex plus alpha oyununu siz değerli kardeşlerimle paylaşmak gerçekten çok güzel bir duygu. Oyun içi müziklerinin ne kadar iyi olduğunu söylemeye gerek yok. kesinlikle oynamanızı öneriyorum . Tamamen kendi uploadım olduğunu söylemeliyim. neyse lafı fazla uzatmayalım. Bütün kardeşlerime keyifli oyunlar diliyorum
Linkten indirdiğiniz rarlı dosyayı klasöre çıkartıp direk PSP/GAME klasörüne kopyalayın
Test: 6.35 pro-b2 ve 6.35 pro-b3' te denendi çalışıyor. herhangi bir sıkıntı yok
Link:
Şifre: skullmonkeys
Linkten indirdiğiniz rarlı dosyayı klasöre çıkartıp direk PSP/GAME klasörüne kopyalayın
Test: 6.35 pro-b2 ve 6.35 pro-b3' te denendi çalışıyor. herhangi bir sıkıntı yok
Link:
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için
Giriş yap
veya
Kayıt ol
anlayışınız için teşekkürler.
Şifre: skullmonkeys