PSXPAD Plugin 0.7

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 Geliştirme CFW + APPS kategorisinde ndrcnr tarafından oluşturulan PSXPAD Plugin 0.7 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,449 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 15 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 Geliştirme CFW + APPS
Konu Başlığı PSXPAD Plugin 0.7
Konbuyu başlatan ndrcnr
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ndrcnr

ndrcnr

Playstation Moderatörümüz
Moderatör
May 21, 2011
1,488
4,054
113
29
İzmir/Buca
-GÜNCELLEME-

[HIDE-THANKS]http://rghost.net/7zwYnRz25[/HIDE-THANKS]
[HIDE-THANKS]RAR Şifresi ; ndrcnr[/HIDE-THANKS]

- Geliştirici Programı stabilitesini arttırdı ve XPad ile beraber farklı markaların bir kaç joypadine de destek sundu.

Yükleme ;
- RAR dosyası içinde vermiş olduğum .sprx uzantılı eklentileri PS3'ün yine ana dizinine atıyoruz. (devhdd_0)
- boot_plugins.txt dosyasını ; eğer başka eklenti kullanıyorsanız vermiş olduğum boot_plugins.txt'in içindekileri kendi boot_plugins.txt dosyanıza yapıştırarak, kullanmıyorsanız direk .sprx uzantılı dosyalarla beraber ana dizine atıyoruz. (devhdd_0)

Logitec'in F310 vs. modelleri Pc de XBOX kolu olarak gözüküyor normalde ps3 de çalışmıyor bununla olurmu ?
İstersen deneyebilirsin kardeşim bu güncellemeyi. Belki destek veriyordur senin joypade.

metin1092

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 5, 2010
26
0
1
35
GÜNCELLEME

Sürüm 0.4 ; Stabilite ve hassasiyet artırıldı..

***Hidden content cannot be quoted.***
hocam bu 0.4 nasıl kurulur bilgi verirmisiniz src dosyalarını nereye atacağız sprx dosyasını hdd0'a attım boot.txt'yede ekledim çalışmadı sanırım src dosyasınıda biyere atıcaz bilginiz varmı

ndrcnr

Playstation Moderatörümüz
Moderatör
May 21, 2011
1,488
4,054
113
29
İzmir/Buca
GÜNCELLEME

Sürüm 0.5 Çıktı.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Sitede OsirisX vs. şeklinde anlatımlar var, oradan bakıp yapabilirsiniz arkadaşlar. Çevirmeye vaktim yok maalesef.

hocam bu 0.4 nasıl kurulur bilgi verirmisiniz src dosyalarını nereye atacağız sprx dosyasını hdd0'a attım boot.txt'yede ekledim çalışmadı sanırım src dosyasınıda biyere atıcaz bilginiz varmı
Valla bilgim yok dostum, deneme fırsatım olmadı.

Buyur bu link
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
Buradan bakarak yap istiyorsan.