Rayman Legends Xbox 360 Türkçe Yama İndir
Rayman Legends Xbox 360 Türkçe Yama İndir
Herkese hayırlı geceler.
Rayman Legends Oyunun
Xbox 360 Türkçe Yaması ile bu gecede karışınızdayım.
daha önce yamayı PS3 için hazırlamıştım. Bir takipçimiz 360 sisteminde denemişti aylar önce. bende 360'a özel tekrar paylaşayım aklıma gelmişken dedim.
hem kategoride biraz şahlanmış olur.
sadece PS3 yazan kısımları Xbox 360 olarak değiştirdim yamada he bide kapak resmi yaptım o kadar.

Belirtmek isterimki kendim Xbox 360 sisteminde test etmedim. ancak net olarak çalışacagına eminim.
aşagıdaki resimlerde PS3 sürümünden
Çevirisi
Soner Çakır'a aittir oyunun. Araç'da
Swuforce tarafından yapılmıştı. kendilerine tekrar teşekkürlerimi sunarım. saygılar.
KURULUM
"enginedata" Klasörünü oyunun içinde bulunduğu yere atın. Üstüne yazma sorusuna evet seçeneğini seçin.
OYUN HAKKINDA
100 yıl süren bir uyku sırasında, kabuslar çoğalarak artıp yayılarak, eskisinden bile korkutucu canavarlara hayat verdi! Bunlar efsanelere yakışacak yaratıklar… Ejderhalar, dev kurbağalar, deniz canavarları ve hatta şeytani luchadorlar. Murfy’nin yardımıyla uyanan Rayman ve Globox şimdi bu kabuslarla mücadele etmek ve Teensie’leri kurtarmak zorunda!
Oyun , dört oyuncuya kadar (formata bağlı olarak) aynı anda çeşitli seviyelerde ilerleyebildiği
Rayman Origins oyun tarzını sürdürüyor . Lum'lar, onlara dokunarak, düşmanları yenerek veya ele geçirilen Teensies'leri kurtararak toplanabilir. Teensies toplamak, mevcut olduklarında herhangi bir sırayla oynanabilen yeni dünyaların kilidini açar. Rayman , Globox ve Teensies'lerin oynanabilir karakterler olarak geri dönmesinin yanı sıra, oyuncular artık belirli aşamalardan kurtarıldıktan sonra yeni kadın karakter Barbara the Barbarian Princess'i, kız kardeşini ve kuzenlerini kontrol edebilecekler.
TÜRKÇE ÇEVİRİ
SONER ÇAKIR
TOOL
SWUFORCE
XBOX 360 PORT VE DÜZENLEME
YERAYAY
[Gizli içerik]